Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Societe Generale EBS susține start-upul Hire up pentru promovarea locurilor de muncă din IT

Societe Generale European Business Services (SG EBS), parte a Grupului Internațional Societe Generale, începe o colaborare de un an cu un nou start-up, Hire up, fondat de Mihaela Nedelcu.

Acest parteneriat vizează promovarea locurilor de muncă din domeniul IT disponibile în cadrul SG EBS pe platforma Hire up, platformă ce permite oamenilor să-și recomande prietenii sau cunoștințele din comunitatea din care fac parte pentru posturile vacante.

Hire up este o platformă de recrutare „Peer-to-Peer” care recompensează recomandările de succes. Lansata în februarie 2019, platforma Hire up ajută companiile să își atingă țintele de recrutare, intr-o piață a muncii extrem de competitivă, conectându-le cu recomandări de la o întreagă comunitate și nu doar de la angajații lor. Pe Hire up, candidații nu aplică la poziţiile vacante, ci sunt recomandaţi de către persoane din rețeaua lor la oportunitățile care li se potrivesc cel mai bine.

Pentru a stimula inovația, SG EBS  a organizat în ultimii 3 ani, un program de tip accelerator, numit Catalyst, dedicat start-up-urilor românești. In cadrul programului, echipele participante au lucrat în modul Agile pentru a dezvolta produse tehnologice necesare rezolvării unor provocări de afaceri ale companiei SG EBS.

Colaborarea noastră cu start-up-urile românești a început cu prima ediție a programului Catalyst și va continua deoarece transformarea digitală a sistemului bancar nu este doar un lucru „nice-to-have”, este o necesitate reală. Așadar, nu a fost o surpriză asocierea noastră cu platforma Hire up, ci pasul următor pentru implicarea noastră în ecosistemul de start-up românesc, a declarat Matthieu Pasquier, CEO al SG EBS.