Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

FLOWX.AI devine partener UiPath pentru a livra experiențele digitale „la viteze nemaiîntâlnite în mediul de business”, promite Ioan Iacob – cofondator

Start-up-ul FLOWX.AI, ce dezvoltă o platformă de orchestrare a experiențelor digitale bazată pe low-code/ no-code, a stabilit un parteneriat tehnologic cu UiPath, în baza căruia clienții îşi pot crea mai rapid experiențe digitale, atât pentru consumatorii, cât și pentru angajații acestora. Prin acest parteneriat, FLOWX.AI primește recunoașterea de Advanced Tech Partner în cadrul UiPath Technology Alliance Partnership Program.

Platforma  low-code/no-code a FLOWX.AI, prin tehnologia proprietară FLOWX ZeroRedeploy™, dar și prin suita de soluții pentru servicii bancare (retail și corporate) și pentru asigurări – FLOWBANKING.AI și FLOWINSURANCE.AI –  permite băncilor și companiilor de asigurări să lanseze în câteva săptămâni  produse digitale „la viteze nemaiîntâlnite în mediul de business”, după cum pretind reprezentanţii firmei. 

Parteneriatul nostru cu UiPath crește gradul de utilizare a automatizării software, contribuind la realizarea unor experiențe digitale moderne pentru clienții și angajații organizațiilor. UiPath oferă o modalitate rapidă și sigură pentru integrarea platformei FLOWX.AI peste sistemele existente ale companiilor, construind împreună la o viteză și eficiență fără precedent. Pe măsură ce companiile au din ce în ce mai mare nevoie de a-și fluidiza interacțiunile cu clienții și angajații, prin parteneriatul cu UiPath vom putea crește potențialul comun pentru deservirea clienților globali.” susţine Ioan Iacob, CEO și cofondator FLOWX.AI.

Cele două companii colaborează deja în domeniul serviciilor financiare, roboții software UiPath contribuind la accelerarea integrării cu sisteme publice și private pentru validarea și îmbunătățirea utilizării datelor în procesul de verificare și screening al clienților bancari (KYC). Platforma FLOWX.AI a mai fluidizat şi experiențele de onboarding ale acestora. Prin gradul crescut de automatizare, cele două soluții fac ca onboarding-ul unei persoane fizice, dar și al unui IMM să se efectueze în mai puțin de 10 minute. 

FLOWX.AI a obținut una dintre cele mai mari runde de investiții de tip seed din Europa la sfârșitul lui 2021. Oficialii firmei susţin că prin platforma lor, organizațiile îşi pot consolida și transforma sistemele și procesele de business existente în experiențe omnichannel unificate pentru clienți și angajați, obţinând rezultate în câteva săptămâni, comparativ cu dezvoltări anterioare care durau ani, și la o viteză de 40 de ori mai mare decât alternativele din piață, fără a fi necesară schimbarea sistemelor existente.