Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Premieră cloud: coexistența bazelor de date autonome și neautonome pe aceeași maşină Oracle Exadata Cloud@Customer

  • Multi-VM Autonomous Database permite organizațiilor să adopte mai ușor Oracle Autonomous Database la un cost mai mic
  • Oferă dezvoltatorilor o bază de date „self-service” completă și simplă pentru aplicații noi

Compania Oracle a anunțat disponibilitatea bazei de date autonome Multiple-VM pe Oracle Exadata Cloud@Customer. Multi-VM Autonomous Database permite organizațiilor să creeze și să ruleze instanțe de Autonomous Database izolate și în înaltă disponibilitate pe sisteme Exadata Cloud@Customer care rulează, de asemenea, baze de date Oracle neautonome. Acest lucru îi ajută pe clienți să reducă costurile printr-o mai bună utilizare a infrastructurii și facilitează adoptarea de către clienți a Autonomous Database. Multi-VM Autonomous Database este disponibil gratuit prin intermediul unei actualizări instantanee pentru clienții Exadata Cloud@Customer existenți.

Cu Multi-VM Autonomous Database rulând pe Exadata Cloud@Customer, organizațiile pot configura medii de baze de date autonome izolate pentru medii de testare-dezvoltare, pre-producție și producție care implementează reguli de acces, cote și politici de disponibilitate diferite pentru a îndeplini cerințele de guvernanță ale organizației. Dezvoltatorii de aplicații au acces instantaneu la o platformă de dezvoltare a aplicațiilor de baze de date de tip self-service, care oferă capabilități critice, precum și suport pentru toate tipurile de date, aplicațiile și stilurile de dezvoltare moderne. În plus, Multi-VM Autonomous Database ajută la îmbunătățirea productivității dezvoltatorilor prin crearea unui mediu privat de baze de date ca serviciu cu capabilități de auto-optimizare, auto-scalare și auto-gestiune, care reduc timpul și efortul necesar pentru a livra aplicații bazate pe date.

Juan Loaiza, vicepreședinte executiv, Mission Critical Database Technologies | Oracle

Ne concentrăm pe simplificarea drastică a gestionării datelor pentru toate aplicațiile bazate pe date, indiferent de complexitate, scară, criticitate sau sensibilitate„, a declarat Juan Loaiza, vicepreședinte executiv, Mission Critical Database Technologies | Oracle. „Cu Autonomous Database care rulează pe aceeași infrastructură Exadata Cloud@Customer ca și bazele de date neautonome, clienții pot implementa cu ușurință noi baze de date autonome și pot actualiza bazele de date existente la Autonomous Database atunci când sunt pregătiți.

Holger Mueller, analist principal și vicepreședinte al Constellation Research

Autonomous Database, care rulează pe mașini virtuale în Exadata Cloud@Customer, este un mare câștig pentru dezvoltatori„, a declarat Holger Mueller, analist principal și vicepreședinte al Constellation Research. „Aceștia își pot crea clustere VM pentru medii de testare-dezvoltare, de pre- producție și de producție de tip „self-service”, cu SLA-uri, cote, performanțe și caracteristici de acces adecvate. Această capacitate, combinată cu auto-provizionarea, auto-optimizarea și auto-actualizarea, precum și cu suportul convergent pentru toate tipurile de date, aplicațiile și stilurile de dezvoltare moderne ale bazei de date autonome, oferă dezvoltatorilor agilitate sporită.”

Ron Westfall, analist senior și director de cercetare la Futurum.

„Autonomous Database pe Exadata Cloud@Customer era deja cu cel puțin două generații înaintea ofertelor de cloud hibrid pe care le puteai cumpăra de la AWS, Google și Azure”, a declarat Ron Westfall, analist senior și director de cercetare la Futurum. „Acum, adăugarea posibilității de a rula mii de baze de date autonome în VM-uri pe un singur Exadata Cloud@Customer permite organizațiilor să profite de o auto-scalare granulară, plătind astfel doar pentru utilizarea CPU atunci când aceasta este consumată – în loc să plătească tot timpul pentru vârfurile de utilizare a CPU, ca aproape orice alt cloud hibrid de pe piață. Și având în vedere că Snowflake nici măcar nu are o ofertă de cloud hibrid, tocmai a rămas și mai în urmă.

De astăzi, clienții din întreaga lume au acces la baza de date autonomă Multi-VM pe Exadata Cloud@Customer prin intermediul consolei și API-urilor Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Aceasta oferă o experiență identică cu cea din cloud-ul public Oracle, deși rulează on-premise în centrul de date al clientului pentru a satisface cerințele de rezidență și securitate a datelor.