Site icon Revista COMUNIC@ŢII Mobile

În ciuda pandemiei, Bosch inaugurează o nouă clădire a Centrului de Inginerie din Cluj, cu o investiţie de 30 milioane euro

Bosch a inaugurat pe 9 iulie noua clădire de birouri a Centrului de Inginerie Bosch din Cluj, ce a necesitat investiţii totale de 30 milioane euro. Lucrările de construcție au început în martie 2018 și au fost finalizate în luna februarie a anului 2020. Noua clădire are o suprafață totală construită de 17.500 de metri pătrați, cu peste 10.000 de metri pătrați de spații de birouri moderne, personalizate, concentrate pe zone de lucru interconectate. Clădirea găzduiește peste 500 din numărul total de aproximativ 800 de angajați ai Centrul de Inginerie din Cluj, relocați din alte clădiri de birouri din localitate.

Am finalizat această construcție, chiar în centrul orașului Cluj-Napoca, ca parte a campusului de software modern DaVinci Plaza, pentru a evidenția potențialul activităților noastre în regiune. Este un proiect pe care îl datorăm și echipei noastre extrem de motivate și nenumăraților ambasadori și voluntari Bosch. Noua clădire completează, în manieră ideală, birourile și laboratoarele noastre de ultimă generație din Jucu”, a afirmat Dennis Raabe, fostul director al Centrului de Inginerie Bosch Cluj.

Adițional spațiilor de lucru inovatoare, cum sunt birourile comune și spațiile deschise, sălile de ședințe diversificate, cele de training sau zonele de relaxare concepute la comandă, noua clădire oferă diferite facilități precum parcare subterană, raste pentru biciclete, centru medical, zonă de gimnastică și spații personalizate, cum sunt zonele de tip Design Thinking sau Hub-ul de Inginerie. Acestea din urmă vor deservi atât dezvoltarea proiectelor interne Bosch, cât și ca loc de desfășurare pentru evenimente precum hackatoane, concursuri academice sau alte proiecte dedicate studenților. Până la 70 de procente din mobilierul existent în spațiile de birouri a fost conceput și personalizat de mici producători locali și afaceri de familie.

Exit mobile version