Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

În 4 luni, OPPO a deschis o nouă fabrică de smartphone-uri în Turcia, cu 850 angajaţi

Noua fabrică OPPO din Istanbul, Turcia, a început producția în luna mai, generândsute de locuri de muncă, conform oficialilor companiei.

OPPO a  devenit al patrulea cel mai mare brand de smartphone-uri din lume, fiind singurul brand de smartphone-uri care deține o fabrică în Turcia după ce a primit o certificare CKD (Completely Knocked Down), care permite fabricii să construiască produsele OPPO de la zero, mai degrabă decât să asambleze componente gata importate.

 „Dezvoltarea acestei fabrici de ultimă generație din Tuzla, Istanbul, marchează o altă etapă importantă în extinderea companiei OPPO în regiune. Suntem extrem de recunoscători pentru generozitatea și sprijinul oferit de oameni în ceea ce privește operațiunile noastre comerciale și construcția acestei facilități. ”, precizează Johnny Zhang, președintele Regiunii Europei Centrale și de Est la OPPO.

Construită în patru luni și situată la doar câțiva kilometri de sediul OPPO din Atașehir, fabrica de 10.200 mp are aproximativ 850 de angajați, dintre care 99% sunt cetățeni turci locali. În loc de lucrări de asamblare tradiționale, această fabrică inteligentă desfășoară întregul proces de producție al smartphone-urilor printr-o linie de fabricație Surface Mount Technology (SMT), cu un nivel ridicat de automatizare. În plus, se estimează că fabrica va oferi aproximativ 10.000 de locuri de muncă din perspectiva lanțului de aprovizionare.

În noua fabrică se produc telefoane inteligente din seria A și Reno Lite, populare printre consumatorii turci.

După ce a intrat pe piața locală turcească în 2019, livrările globale OPPO au înregistrat o creștere anuală de peste 60% în primul trimestru al anului 2021, conform datelor IDC.

OPPO a construit până acum zece fabrici, în China, India, Asia de Sud, Europa de Est și alte regiuni.