Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Huawei MateBook 13 Hands-on: Laptop ultra-slim cu specificații puternice

Nu cu mult timp în urmă, HUAWEI a anunțat lansarea noului notebook Huawei MateBook 13.    Laptop-ul a ajuns și la noi zilele acestea și, prima întrebare pe care ne-am pus-o atunci când l-am primit, a fost: pentru cine a fost conceput acest notebook? Încă de la prima vedere, se remarcă faptul că laptop-ul este ideal pentru tinerii profesioniști – proaspeți studenți sau absolvenți, tineri antreprenori sau oameni de afaceri. Pe lângă smartphone-ul sau tableta pe care le folosesc, e important să aibă alături şi un notebook atunci când vor să se ocupe de programare, pentru productivitate sau, pur şi simplu, când vor să se bucure de un joc cu cerinţe de sistem mai mari. Cu siguranţă, vor ca notebook-ul să fie subţire şi atractiv, dar în aceeaşi măsură şi puternic, pentru a se putea baza pe el.

Dezvoltarea notebook-urilor a rămas constantă, iar cele ultra-subțiri sunt acum în plină expansiune. Notebook-urile de 13 inci sunt o recomandare foarte utilă pentru că au un raport ecran-corp ridicat, design la modă, ecran de înaltă rezoluție, GPU separat și buton integrat cu senzor de amprentă de înaltă performanță. Cu siguranţă acestea vor înregistra cele mai mari cereri.

Să trecem la treabă, aşadar. Dacă simţi că a venit momentul să treci la o etapă superioară, astăzi îţi propunem modelul Huawei MateBook 13, un notebook flagship de 13 inci ultra-subțire, cu ecran FullView, care nu este disponibil doar în versiune Intel, ci și într-o ediție AMD dotată cu un procesor AMD Ryzen™, pentru că e clar, HUAWEI vrea să îşi extindă amprenta pe piața PC-urilor.

Display și design

Ce îl recomandă? Talentul, desigur. În primul rând, aduce un nou standard de ecran pentru PC-urile all-rounder. Huawei MateBook 13 dispune de un ecran FullView 3:2 și prezintă următoarele specificații:

 • raport ecran-corp ridicat, de 88%
 • ecran cu rezoluție 2K (2160×1440 la 200ppi) disponibil de regulă pe PC-urile high-end, cu un raport de contrast de 1000:1 și suportă 100% din gama de culori sRGB (Tipic), ce poate afișa detalii vii la vizionarea de imagini HD sau reda discuri Blu-Ray.
 •  ecran HUAWEI FullView 2K și buton de pornire cu amprentă digitală – cu siguranţă, îţi va părea util şi faptul că suportă funcții de interacțiune PC-smartphone, deci vei putea combina look-uri, interconectând smartphone-ul și laptop-ul
 • afișaj 3:2 care te vor ajuta la navigarea pe web, vizualizarea fotografiilor și vizionarea programelor TV
 • o tehnologie de confort pentru ochi, care filtrează lumina albastră excesivă și elimină riscul de privire obosită, prin reglarea luminozității, astfel încât poţi vedea totul clar chiar și în lumina directă a soarelui.
 • ramele de doar 4,4 mm grosime pe ambele părți, pentru o perspectivă mai largă și o portabilitate mai bună
 • carcasă metalică, minimalistă, margini curbate lin, cu teșituri de aluminiu tăiate cu diamant CNC
 • un corp care măsoară doar 12 inci (dimensiunile sunt 286 x 211 x 14,9 mm, mai mici decât o coală A4)

Un produs premium nu trebuie numai să arate bine, ci și să ofere o senzație plăcută, iar senzația la atingere și textura unui produs sunt două caracteristici cheie care contribuie la calitatea acestuia. Tocmai de aceea HUAWEI MateBook 13 a fost supus la un proces avansat de sablare, ajungând la un finisaj fin și lucios, plăcut la atingere.

Performanță

Acum că am văzut cât de bine arată, haideți să vedem şi cât de puternic este. În primul rând, este alimentat de cea mai recentă versiune a procesorului AMD Ryzen™ 5 3500U cu grafică Radeon™ Vega 8, iar prin designul termic stabil creat pentru scenarii ce solicită resurse mari, consumul de energie este de până la 18W, conform AMD. Pe lângă procesorul puternic, prin ce se mai remarcă?

 • memorie RAM DDR4 cu două canale care permite o rată de citire/scriere mai rapidă cu 50% decât o memorie RAM cu un singur canal
 • Huawei MateBook 13 ediția AMD dispune și de un SSD PCle NVMe de mare viteză care citește de cinci ori și scrie de trei ori mai rapid decât SSD SATA, pentru o experiență eficientă și stabilă
 • sistem de răcire Shark Fin Design 2.0, care controlează temperatura laptopului cu ventilatoare cu 25% mai rapide decât cele convenționale
 • la nivel software, soluția de filtrare inteligentă lucrează în concordanță cu cei șase senzori termici interni pentru a monitoriza și gestiona schimbările de temperatură în timp real și pentru a asigura performanțe stabile
 • baterie de 41,8 Wh (valoare tipică) şi alte funcții suplimentare de gestionare a bateriei

Interconectivitate

Gata cu utilizarea cablurilor sau aplicațiilor terțe pentru a transfera fișiere între dispozitive! Huawei MateBook 13 vine cu Huawei Share, prin care mai multe dispozitive pot interacționa. Ştim că aceasta a fost o problemă cu care s-au confruntat mulţi utilizatori, dar acum nu mai trebuie să utilizaţi cabluri sau aplicații terțe pentru a transfera fișiere. Cu ce funcții vine la pachet dispozitivul?

 • funcţia Multi-screen Collaboration, o funcție Huawei Share, care înseamnă colaborare pe mai multe ecrane între produsele Huawei MateBook și smartphone-urile HUAWEI, eliminând obstacolul dintre arhitectura de bază a sistemelor Windows și Android.
 • HUAWEI Share, funcția care rezolvă provocarea transferului de fișiere între dispozitivele Windows și Android, un punct vulnerabil pe care producătorii de PC-uri convenționale nu reușesc să-l abordeze. Mai mult, Huawei a introdus oficial Multi-screen Collaboration, o funcție a Huawei Share, între produsele Huawei MateBook și smartphone-urile Huawei, eliminând obstacolul dintre arhitectura de bază a sistemelor Windows și Android.

Alte aspecte care ne-au atras atenția:

 • un încărcător de 65 W, care funcționează pentru ieșiri 20V/3.25A, 15V/3A, 12V/2A, 9V/2A și 5V/2A
 • adaptorul poate fi utilizat şi pentru a încărca rapid Huawei MateBook X Pro, Huawei MateBook X și Huawei MateBook E, precum și diverse dispozitive mobile, și suportă HUAWEI SuperCharge pentru anumite telefoane
 • buton de pornire cu amprentă digitală, primul de acest fel creat de companie
 • clickpad-ul mare îți dă posibilitatea să controlaţi liber dispozitivul, fiind mai puțin probabil să fie afectat de atingeri accidentale. Distanța de deplasare a fiecărei taste și dimensiunea tastelor sunt optimizate, noua tastatură de mărime completă fiind rezistentă şi la apă, aşa că puteţi lucra fără griji… şi la mare, la soare
 • carcasa nu adună amprente

Concluzie

Primle impresii despre Huawei MateBook 13: ultra-slim, performant și surprinzător. Ideal pentru cei care vor specificații de top într-o carcasă ultra-slim, pentru cei care se deplasează des și au nevoie de un suport hardware care să facă față cu brio tuturor nevoilor de utilizare.

Articol susţinut