Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Staţia grafică mobilă Z by HP: conţinut la purtător

HP Inc. a lansat noua stație grafică mobilă Z by HP și noi echipamente în gama HP ENVY dedicate creatorilor de conținut. HP ZBook Studio, HP ZBook Create și HP ENVY 15 sunt cele mai recente dispozitive care completează Ecosistemul HP Create, lansat la Adobe MAX în 2019.

„Pe măsură ce continuăm să ne adaptăm la noile moduri de lucru și de învățare impuse de această situație fără precedent, un lucru rămâne cert – fiecare dintre noi este un creator de conținut și  are nevoie de instrumentele potrivite pentru a da viață ideilor sale. Fie că este vorba de ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică din categoria sa, sau de ENVY 15, un laptop consumer cu soluții termice specifice dispozitivelor de gaming, HP oferă profesioniștilor creativi, dar nu numai, puterea necesară pentru următoarea lor creație și flexibilitatea necesară pentru a-și urma pasiunea.”, a declarat Alex Cho, președinte Personal Systems, HP Inc.”

HP ZBook Studio, ZBook Create și ENVY 15 cu plăci video RTX fac parte din programul NVIDIA’s RTX Studio, oferind viteză proceselor de randare și volume de lucru creative prin intermediul Inteligenței Artificiale, dar și drivere Studio pentru o fiabilitate excelentă.

Z by HP

HP ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub[i], și HP ZBook Create, cel mai mic laptop de 15” din lume pentru grafică și jocuri[ii], le permite utilizatorilor să creeze din mers. În ultimii trei ani, s-a înregistrat o îmbunătățire de 47% în materie de grosime și luminozitate, dar majoritatea dispozitivelor nu sunt încă proiectate pentru fluxuri de lucru intense cu aplicații profesionale, cu grafică sau acuratețe a culorii. Ultimele dispozitive din portofoliul Z by HP sunt concepute și re-proiectate special pentru a răspunde nevoilor celor mai creative aplicații și fluxuri de lucru și să ofere experiențe optime astăzi, dar și în viitor.

HP ZBook Studio și HP ZBook Create:

 • Performanță:
  • Creatorii de conținut pot proiecta, edita, randa și face streaming de oriunde, indiferent de cât de complex este fluxul de lucru, plăcile grafice Quadro® sau GeForce® și procesoarele de ultimă generație Intel® Core™ și Intel® Xeon® făcând posibile toate acestea.
  • Profesioniștii din domeniile creative vor să lucreze în continuare în timp ce proiectele se randează în fundal, fără a încetini celelalte aplicații. ZBook Studio este cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub[iii] pentru randare.
  • Z Power Slider îi oferă utilizatorului un control deplin asupra tipului de performanță și acustică pentru anumite fluxuri de lucru. În același timp, Z Predictive Fan Algorithm gestionează în mod inteligent ventilația în funcție de tipul de acțiuni și de aplicațiile folosite.
  • Noua cameră de răcire cu vapori și polimer cu cristale lichide și sistemul de răcire specific dispozitivelor de gaming sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor capacitatea de a opera la performanțe maxime. Sistemul de răcire personalizat împinge aerul departe de procesor și GPU pe căi bidimensionale, deblocând o putere care este de 2,8 ori mai mare față de generațiile anterioare, într-un laptop ce are o dimensiune redusă cu 22%.
 • Design:
  • ZBook Studio, cea mai puternică stație grafică mobilă pe centimetru cub[iv], și ZBook Create oferă experiența unui ecran care aproape că nu are  margini – o reducere cu 22% a volumului față de generația anterioară – alături de o autonomie a acumulatorului de până la 17 ore și jumătate[v] și o carcasă ușoară de aluminiu, oferind utilizatorilor un laptop cu o acuratețe a culorilor și o autonomiei de o zi.
  • Tastatura Z Command este concepută special pentru utilizatorii care vor să facă o tranziție ușoară de la alte produse, cu o structură familiară pentru comenzi rapide și taste care nu fac zgomot, pentru un flux creativ perfect, fără întreruperi.
  • Cea mai bună experiență audio din lume pe un notebook de 15,6”[vi], cu un sunet bogat, roll-off bass de 150 Hz și boxe personalizate Bang și Olufsen, încorporând cele mai puternice boxe și cel mai înalt nivel de bas de pe orice notebook HP.
 • Sustenabilitate:
  • Prima stație grafică mobilă din lume, fabricată din plastic reciclat din ocean[vii], carcasă ușoară din aluminiu, în mare parte reciclabil, asigură o rezistență de 5 ori mai mare la abraziune a fibrei de carbon vopsite, păstrând conformitatea testelor MIL-STD 810G[viii].

HP ENVY – Alimentează-ți pasiunea

HP ENVY 15

 • Design:
  • Cu un design minimalist și un sistem sofisticat de îmbinare  din aluminiu, noul HP ENVY 15 este primul laptop din gama ENVY cu un strat de sticlă în partea superioară a touchpad-ului.
  • Tastatura all-in-one este disponibilă pe toate noile dispozitive HP ENVY lansate anul acesta și include buton de pornire/oprire, declanșator de cameră, anulare microfon, cititor de amprente și HP Command Center.
 • Creație:
  • Creatorii de conținut își doresc dispozitive cu un ecran uimitor și performanțe incredibile alături de o autonomie sporită, iar noul ENVY 15 oferă toate acestea.
  • Creațiile digitale ating un nou nivel la capitolul detalii și realism grație ecranului Display HDR ™ True Black certificat 4K OLED VESA. Acesta dispune de o gamă de culori 100% DCI-P3, un raport de contrast 100.000: 1 cu luminozitate de 400 de nits[ix].  Ecranul 4K este calibrat pentru a respecta standardul Delta E <2 care asigură culori consistente și precise. Ecranul tactil duce eficiența fluxului de lucru la un alt nivel, creând o experiență de lucru extraordinară.
  • HP QuickDrop – funcție disponibilă exclusiv pe noul ENVY 15 – transferă perfect creațiile digitale, documentele, notițele, paginile web și multe altele către alte dispozitive, precum PC, iPhone, Android sau tabletă.
 • Performanță:
  • Randarea rapidă și multitasking-ul nu reprezintă o provocare pentru procesorul Intel® Core™ i9 (seria H) de generația 10[x], placa video NVIDIA® GeForce® RX 2060 cu design Max-Q[xi] și memoria DDR4 de până la 32 GB.
  • ENVY 15 este primul dispozitiv din gama sa care oferă un sistem termic specific dispozitivelor de gaming – o cameră de vapori și două ventilatoare de 12 volți. Față de un design tradițional de răcire, soluția personalizată a camerei de vapori HP asigură cu 33% mai multă putere procesorului, pentru a putea gestiona acțiuni complexe.
  • ENVY 15 dispune și de HP Dynamic Power, soluție care distribuie în mod inteligent puterea între CPU și GPU, iar senzorul termic IR folosește Performance Control pentru a eficientiza capacitatea de răcire.
  • Oferă o viteză de transfer uluitoare de până la 2 TB PCIe SSD pentru RAID 0 (2xSSD)[xii], transfer de date de 3 ori mai rapid prin Wi-Fi 6 față de Wi-Fi 5[xiii], și Bluetooth 5.
  • Autonomia acumulatorului este de până la 16 ore și jumătate[xiv], iar HP Fast Charge oferă o încărcare a laptopului de 50% în doar 45 de minute[xv].

Portofoliul HP ENVY:

Portofoliul HP ENVY, destinat creatorilor care își doresc versatilitate și mobilitate, cuprinde:

 • HP ENVY 13: Cu un raport ecran/corp de 88%[xvi], procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică opțională NVIDIA® GeForce® MX330, autonomia acumulatorului de 19 ore și jumătate[xvii], ecran 4K UHD[xviii] și conectivitate Wi-Fi 6[xix], HP ENVY 13 este un dispozitiv foarte puternic pentru o diagonală de 13”.
 • HP ENVY x360 13: Cu un raport ecran/corp de 88%16, acest PC convertibil cu AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics, are o autonomie a acumulatorului de 17 ore și jumătate17 și conectivitate Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0.
 • HP ENVY x360 15: Cu un raport ecran/corp de 88%16, modelul dispune de procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce® MX330 sau AMD Ryzen™ 4000 Series Mobile Processors cu Radeon™ Graphics, autonomie a acumulatorului de până la 18 ore și jumătate17, ecran opțional 4K AMOLED, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.
 • HP ENVY 17: Cu un raport ecran/corp de 86%16, modelul dispune de procesor Intel® Core™ Generația 10 și placă grafică NVIDIA® GeForce® MX330, autonomie a acumulatorului de până la 11 ore17, ecran optional 4K UHD, conectivitate Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0.

Prețuri și disponibilitate:

 • HP ZBook Studio și HP ZBook Create vor fi disponibile din luna septembrie.  
 • Noua gamă HP ENVY va fi disponibilă în România din luna mai.

[i] Based on HP internal analysis of ISV certified mobile workstations as of April 2020. Speaker enclosure component made with 5% ocean bound plastic.

[ii] Pe baza tuturor laptopurilor tactile de 15,6″ cu NVIDIA® GeForce® RTX2060, 2070 sau 2080 și certificare NVIDIA® Studio începând cu aprilie 2020.

[iii] Number of colors through A-FRC technology.

[iv] Bazat pe analiza internă HP a puterii termice pe cm3, putere maximă a CPU și GPU pe stații grafice mobile non-gaming, cu minim 3 certificate ISV, grafică profesională configurabilă și o stație grafică dedicată, din aprilie 2020.

[v] Durata de viaţă a acumulatorului cu Windows 10/ MM14 depinde de diferiţi factori, printre care modelul produsului, configuraţia, aplicaţiile încărcate, caracteristicile, utilizarea, funcţionalitatea wireless şi setările de gestionare a energiei. Capacitatea maximă a acumulatorului va scădea natural în timp şi ca urmare a utilizării. Pentru detalii suplimentare, consultaţi www.bapco.com

[vi] Pe baza analizei interne HP. Cea mai bună experiență audio cu bass de 150Hz.

[vii] Pe baza analizei interne HP a stațiilor grafice mobile certificate ISV, din aprilie 2020. Carcasa boxelor conține 5% plastic reciclat din ocean.

[viii] Testarea MIL STD 810G nu are rolul de a demonstra capacitatea cerințelor contractuale ale Departamentului Apărării din SUA sau pentru utilizare militară. Rezultatele testelor nu reprezintă o garanție a performanței viitoare în aceste condiții de testare. Daunele accidentale necesită un pachet opțional de asigurare.

[ix] Toate specificațiile de performanță reprezintă specificațiile tipice furnizate de producătorii de componente HP; performanțele reale pot varia.

[x] Procesoarele Multi-core sunt concepute să îmbunătăţească performanţele anumitor produse software. Nu toţi clienţii sau toate aplicaţiile software vor beneficia neapărat în urma utilizării acestei tehnologii. Performanţa şi frecvenţa ceasului vor varia în funcţie de sarcinile de lucru ale aplicaţiilor şi de configuraţiile hardware şi software. Numerotarea, marcarea şi/sau denumirea date de Intel nu constituie o măsură a performanţelor superioare.

[xi] NVIDIA® Max-Q poate ajuta la răcirea sistemului și a zgomotului în cazul unui PC subțire. Designul sistemului va varia. Performanța grafică generală poate fi mai mică decât soluțiile grafice alternative fără Max-Q.

[xii] Pentru unităţi de disc, 1 TB = 1 trilion de octeţi. Capacitatea formatată reală este mai mică. Până la 35 GB de pe discul de sistem sunt rezervaţi pentru software-ul de recuperare a sistemului.

[xiii] Bazat pe Wi-Fi 5 80 MHz și Wi-Fi 6 160 MHz cerințe minime la transferul fișierelor între două dispozitive conectate la același router. Necesită un router wireless, vândut separat, care acceptă 802.11ax (Wi-Fi 6). Disponibil numai în țările în care este acceptat 802.11ax.

[xiv] Durata de viaţă a acumulatorului cu Windows 10/ MM14 depinde de diferiţi factori, printre care modelul produsului, configuraţia, aplicaţiile încărcate, caracteristicile, utilizarea, funcţionalitatea wireless şi setările de gestionare a energiei. Capacitatea maximă a acumulatorului va scădea natural în timp şi ca urmare a utilizării. Pentru detalii suplimentare, consultaţi www.bapco.com.

[xv] Reîncarcă acumulatorul până la 50% în 45 de minute când sistemul este oprit (utilizând comanda „închidere”). Se recomandă pentru utilizarea cu adaptorul HP furnizat cu notebookul, nefiind recomandat un încărcător de acumulator de capacitate mai mică. După ce sarcina ajunge la 50% din capacitate, viteza de încărcare revine la viteza normală. Timpul de încărcare poate varia cu +/-10%, datorită toleranţei sistemului.

[xvi] Raportul dintre zona de vizualizare și non- vizualizare și margine. Măsurători realizate cu ecranul poziționat paralel cu biroul.

[xvii] Durata de viaţă a acumulatorului cu Windows 10/ MM14 depinde de diferiţi factori, printre care modelul produsului, configuraţia, aplicaţiile încărcate, caracteristicile, utilizarea, funcţionalitatea wireless şi setările de gestionare a energiei. Capacitatea maximă a acumulatorului va scădea natural în timp şi ca urmare a utilizării. Pentru detalii suplimentare, consultaţi www.bapco.com

[xviii] Pentru a vizualiza imagini 4K este necesar conţinut 4K.

[xix] Bazat pe Wi-Fi 5 80 MHz și Wi-Fi 6 160 MHz cerințe minime la transferul fișierelor între două dispozitive conectate la același router. Necesită un router wireless, vândut separat, care acceptă 802.11ax (Wi-Fi 6). Disponibil numai în țările în care este acceptat 802.11ax.