Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Huawei începe să vândă în toată China vehiculul electric SERES SF5

Huawei a anunțat, la cea de-a 19-a expoziție internațională a industriei de automobile din Shanghai, că va comercializa, alături de compania auto chineză SERES,  un vehicul electric – SERES SF5, ce va fi disponibil în magazinele Huawei din toată China începând din 21 aprilie. Este pentru prima dată când Huawei include un partener de vehicule în ecosistemul său „1 + 8 + N”.

Huawei și SERES au creat un nou sistem de extensie a autonomiei. Noul SERES SF5, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive, asigură o autonomie de 180 km în modul electric pur și de peste 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanțe lungi. Permite o accelerație de 0-100 km / h în 4.68s.

Soluțiile HUAWEI HiCar permit utilizatorilor să comute între aplicațiile de telefonie mobilă și panoul central de control al vehiculului, oferind acces la navigație, muzică, oferind şi control vocal interactiv. HUAWEI HiCar poate conecta mașina la alte dispozitive inteligente, astfel încât utilizatorii din mașină să poată activa acasă, aparatul de aer condiționat, televizorul și alte dispozitive.

Sistemul audio surround tridimensional al vehiculului este format din 11 boxe.

Noul SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.

Corpul SERES SF5 este realizat din oțel termoformat de 1500Mpa. În plus, mașina are și conducere asistată automată la nivel L2 + şi asistență la trafic aglomerat. Scaunele din față ale mașinii sunt sport și sunt dotate cu funcții de ventilație, încălzire și masaj.

Disponibil în China la 246.800 CNY (4WD) și 216.800 CNY (2WD), noul SERES SF5 vine în patru culori – Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey – împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.