Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

HTC VIVE Sync, gratuit pentru companii – întâlniri online cu 30 de participanţi

HTC VIVE Sync este o aplicație de întâlniri și colaborare la distanță, disponbilă în versiunea beta gratuită pentru companiile și angajații care lucrează de la distanță. Dezvoltată pentru utilizarea în sectorul business, Sync este un instrument de colaborare în VR, permițând echipelor interne și externe ale unei companii să se întâlnească în spațiul virtual. În prezent, Vive Sync suportă toate headset-urile VIVE și este disponibil pentru descărcare la Sync.vive.com.

Spre deosebire de orice alt mediu sau intrument, realitatea virtuală are capacitatea de a conecta și angrena echipe și angajați care lucrează de la distanță ca și cum s-ar afla împreună în același spațiu fizic,” a afirmat David Sapienza, AVP Content Development & Production, HTC VIVE.

Potrivit celui mai recent raport[1] Gallup – “State of the American Workforce”, munca de la distanță devine rapid parte din noua normă. Acest raport arată că 43% dintre angajați lucrează la distanță de membrii echipei lor cel puțin o parte din timp, în timp ce 37% sunt dispuși să schimbe compania la care lucrează pentru beneficii ca flexibilitatea activității și munca de acasă. Cu toate acestea, studiul realizat de Future Workplace și Virgin Pulse – “The Work Connectivity Survey”[2], arată că în cazul celor care lucrează de la distanță există mai multe șanse ca aceștia să renunțe la un loc de muncă din cauza singurătății, iar 43% dintre angajați au declarat că mai mult timp față în față i-ar ajuta să construiască relații mai solide cu echipa lor. Cu Vive Sync echipele pot continua să ia parte la întâlnirile față în față dintre manageri și colegii de muncă.

Vive Sync suportă până la 30 de participanți simultan. Integrându-se cu OneDrive, Vive Sync permite participanților să partajeze, direct din serverul lor, documente precum fișiere video, prezentări PowerPoint și materiale 2D & 3D.

Folosind aplicația mobilă Sync Avatar Creator, disponibilă în App Store și Google Play, participanții își pot crea avataruri personalizate și dinamice, construite după chipul și asemănarea lor, pentru a servi drept reprezentarea lor digitală. Prin funcția de urmărire a întregului corp, avatarurile participanților comunică limbajul corpurilor lor din realitate, contribuind la transmiterea atenției lor complete către colegi. Vive Sync include de asemenea funcția de urmărire a ochilor dezvoltată de Tobii, pentru o interacțiune mai naturală cu colegii și clienții virtuali, surprinzând mișcările ochilor participanților pentru a da viață întâlnirilor. Headset-uri precum Vive Pro Eye oferă această tehnologie încorporată direct în dispozitiv.

În perioada versiunii open beta gratuită, companiile vor avea acces la toate caracteristicile disponibile în prezent în Vive Sync, inclusiv următoarele:

 • OneDrive Support – permite încărcarea și partajarea facilă și în siguranță, în și din aplicație, a fișierelor interne. Astfel se pot vizualiza prezentări PowerPoint, PDF-uri, video-uri și imagini pe ecranul mare al sălii de întâlniri.
 • 3D Model Review – permite încărcarea de modele 3D și mărirea sau micșorarea lor la scară, pentru a fi analizate intern în detaliu.
 • Custom Avatar Design – permite sporirea imersiunii prin avataruri personalizate, create după chipul și asemănarea utilizatorului.
 • Personal Notes – crearea de notițe speech-to-text și capturi de ecran care conțin informații importante, disponibile după părăsirea mediului virtual.
 • 3D Drawing – permite adnotarea de modele sau fișiere ori susținerea de sesiuni ad-hoc pe whiteboard.
 • Conference Tables and Auditorium Seating – permite selectarea fie a familiarei mese de conferință, fie amenajarea scaunelor sub formă de auditoriu, în funcție de numărul participanților la întâlnire.
 • Participare Non-VR PC – permite participanților fără un headset VR să participe la întâlnire prin intermediul unui PC viewer.
 • VIVE Ecosystem Support – Vive Sync este compatibil cu toate dispozitivele VIVE, inclusiv headset-urile de sine stătătoare sau cele pentru PC.

Vive Sync va primi constant noi caracteristici și servicii. Actualizările viitoare vor include:

 • Compatibilitate hardware extinsă – integrarea cu dispozitive din largul ecosistem VR precum Oculus Rift, Oculus Quest, Windows Mixed Reality și Valve Index.
 • Funcții de control pentru organizator – gazda va avea control total în întâlnirile mari sau în adunări și va putea diminua perturbările prin funcții precum închiderea microfonului participanților sau blocarea unor anumite opțiuni.
 • Funcție de înregistrare a sesiunilor – va permite înregistrarea integrală a întâlnirilor pentru a putea fi partajate cu cei care nu au putut participa.

[1] State of the American Workplace”. Gallup, 2017.

[2] “The Work Connectivity Study”. Future Workplace and Virgin Pulse, 2018.