Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

Noua tehnologie de plată multisenzorială de la Visa – Aplicația Pago

Consumatorii din România sunt primii din Europa continentală care beneficiază de tehnologia de plată multisenzorială de la Visa, prin care sunt notificați vizual, auditiv și tactil atunci când realizează o plată cu Visa. Noua tehnologie este disponibilă în prezent în aplicația Pago, prin care pot fi efectuate plăți de facturi sau alte servicii, atât pe Android, cât și pe iOS. “Modul în care plătim se schimbă permanent, de la POS-ul din magazin unde înainte foloseam doar cardul fizic, la dispozitive electronice conectate la internet, prin care putem plăti cu cardul virtual, însă posibilitățile de plată sunt nelimitate când vorbim de Internet of Things. Am lansat această tehnologie tocmai pentru a ține pasul cu aceste schimbări. Consumatorii pot vedea, auzi și simți atunci când fac plăți digitale, având astfel siguranța că tranzacția este derulată cu aceeași rapiditate și același grad de securitate cu care s-au obișnuit în cazul plăților cu cardul fizic Visa”, precizează Cătălin Crețu, director general Visa pentru România, Croația, Malta și Slovenia.

Tehnologia multisenzorială dezvoltată de Visa cuprinde o serie de elemente, precum sunet, animație și vibrație, adaptate pentru mediul online, dispozitive mobile (smartphone, tabletă sau ceas) și puncte de vânzare din magazinele tradiționale, care îi vor ajuta pe deținătorii de carduri Visa să recunoască mai ușor când plata este efectuată, indiferent de dispozitivul folosit.

Tehnologia Visa simulează experiența de plată cu cardul în mediul fizic pentru a crește încrederea clienților în plățile digitale pe măsură ce procesul de plată devine tot mai automatizat. Potrivit cercetărilor Visa , peste 90% din consumatori și-ar îmbunătăți percepția asupra comercianților care implementează elemente de sunet și animație asociate plății, similar cu afișarea siglei Visa în magazinele fizice sau online care acceptă plata cu cardul.

În procesul de dezvoltare a Pago, căutăm în permanență modalități prin care să facem aplicația mai utilă și mai sigură. Prin adăugarea tehnologiei senzoriale de la Visa, utilizatorii vor avea nu doar o experiență nouă la finalizarea unei plăți dar și o confirmare suplimentară că plățile se procesează într-un mediu securizat”, a declarat Adrian Cighi, co-fondator Pago.

Visa și Timesafe, compania care a dezvoltat aplicația Pago, au încheiat un parteneriat strategic pe trei ani cu scopul dezvoltării funcționalităților existente și lansării unor funcționalități noi, precum plata taxelor și a impozitelor și transferul de bani de pe orice card pe orice card. Clienții Pago își pot înrola cardurile Visa în aplicație și pot plăti facturi sau alte tipuri de servicii la peste 240 de furnizori cu o atingere a ecranului sau în mod automat prin setarea de plăți recurente.

Utilizatorii Pago sunt răsplătiți cu puncte convertibile în lei când își folosesc cardul Visa în aplicație. Punctele Pago pot fi folosite de către utilizatori pentru a achita, parțial sau total, valoarea serviciilor disponibile în aplicație.

Visa s-a angajat să sprijine fintech-urile locale care lucrează la dezvoltarea de soluții inovatoare, iar parteneriatul cu Pago este încă o dovadă a investițiilor constante în extinderea și îmbunătățirea modalităților de a plăti și de a fi plătit.