Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Grupul maghiar Inter-Computer intră pe piața din România ca să devină cel mai important partener de afaceri IBM din țara noastră

Inter-Computer Group (ICG), unul dintre cei mai mari parteneri Platinum al IBM din regiune, își extinde operațiunile pe piața din România începând cu acest an. Având ca obiectiv principal integrarea produselor IBM, în special în sectorul financiar-bancar, compania își propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate. Extinderea în România se realizează împreună cu partenerul local New Business Dimensions.

Echipa locală de 10 persoane a Inter Computer România este condusă de CEO-ul Gabriel Tomescu (foto).

Inter Computer România nu este doar o filială sau o extensie a grupului, ci o entitate independentă dedicată în întregime pieței locale… Colaborarea strânsă cu IBM ne permite să aducem pe piața românească soluții de top, recunoscute la nivel global pentru performanța și fiabilitatea lor. Bazându-ne pe experiența de peste 2 decenii în sectorul bancar a partenerilor noștri de la New Business Dimensions, unul dintre obiectivele noastre principale este să sprijinim instituțiile financiare românești în procesul lor de transformare digitală.„, a declarat Gabriel Tomescu, CEO Inter Computer România.

ICG implementează produse IBM de peste 3 decenii, având în prezent peste 150 de specialiști cu expertiză în toate tehnologiile IT.

Miklos Fabri, Director Executiv al Inter-Computer-Informatika Ltd Ungaria susține că „România dispune de multe resurse în domeniul IT, iar noi suntem nerăbdători să colaborăm cu profesioniști locali talentați. Suntem încrezători în succesul din România, pornim la drum cu o echipă remarcabilă și ne propunem să devenim cel mai mare partener IBM din țară.”

Inter Computer va oferi servicii de consultanță, implementare și suport pentru a asigura succesul proiectelor de integrare a produselor IBM. Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimată depășește 3 milioane de euro.