Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Fuziunea dintre Orange Romania S.A. și Orange Romania Communications S.A., finalizată pe 1 iunie 2024

Orange anunță finalizarea fuziunii între Orange Romania S.A. (ORO) și Orange Romania Communications S.A. (OROC), prin absorbția OROC de către ORO. Fuziunea permite crearea unui operator de telecomunicații convergent integrat, începând cu 1 iunie 2024, precizează oficialii companiei într-un comunicat de presă.

Obiectivul Orange este să devină furnizorul preferat de servicii integrate, fix-mobil, pe piața românească, atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel de afaceri.

În urma finalizării fuziunii, Grupul Orange va deține 80% din capitalul social și drepturile de vot ale entității consolidate, în timp ce Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării va deține 20% din capitalul social și din drepturile de vot.

De la achiziția în 2021 de către Orange Romania S.A. a 54% din acțiunile operatorului de servicii fixe, Orange Romania Communications (anterior Telekom Romania Communications), Orange a parcurs pași tehnici, care au permis unificarea canalelor de contact și a experienței clienților OROC, precum și lansarea primei oferte comerciale comune.

Prin această fuziune bazelor de date ale clienților ambelor companii se vor combina, precum și sistemele IT.

AICI sunt disponibile detalii privind modificările legale pentru clienți, rezultate în urma fuziunii.

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, comentează această fuziune ca fiind„o recunoaștere a forței României în ce privește infrastructura de telecomunicații și a potențialului țării noastre de a deveni un hub regional de conectivitate. Prin participația Ministerului în noua companie, vom acționa pentru creșterea calității serviciilor de telecomunicații pentru toți utilizatorii din România”.

„Fuziunea dintre Orange Romania S.A. și Orange Romania Communications S.A. este un pas major pentru Orange și o realizare importantă în urma dialogului cu Guvernul României. Această fuziune va permite Orange Romania să-și pună în aplicare integral strategia prin care va dezvolta cele mai bune oferte din piață pentru servicii mobile și prin fibră. Mulțumesc călduros celor care au lucrat la finalizarea acestei tranzacții și doresc mult succes noii echipe integrate”, a declarat Mari-Noëlle Jégo-Laveissière, vicepreședinte executiv, CEO al Orange Europe.

Julien Ducarroz, CEO Orange Romania, a precizat că „Finalizarea acestei fuziuni a fost o prioritate de la începutul mandatului meu și mă bucur că ne aflăm în fața acestui moment major în istoria Orange Romania. Calea de urmat este acum clară și ne vom concentra toate eforturile pentru a oferi clienților o experiență îmbunătățită, apropiindu-ne și mai mult de obiectivul nostru de a deveni alegerea preferată pentru serviciile convergente în România”.