Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Grupul Digi ia o finanțare de 150 milioane euro de la ING Bank pentru rambursarea obligațiunilor în valoare de 450 milioane de euro, cu scadență în anul 2025

ING Bank a susținut Digi România și Digi Communications, compania mamă a operatorului de telecomunicații, în aranjarea unei facilități de credit în valoare de 150 milioane de euro, pe o perioadă de 3 ani de la prima utilizare. Împrumutul va fi folosit pentru rambursarea obligațiunilor grupului, în valoare de 450 milioane de euro, cu scadență în anul 2025.

În total, în ultimii 10 ani, ING a intermediat pentru grupul Digi tranzacții ce însumează aproximativ 3 miliarde de euro, în fiecare an ING fiind implicată în structurarea de facilități sindicalizate, emisiuni de obligațiuni, credite cu garanție de la agenții de export din diverse țări, precum și linii de scrisori de garanție necesare achiziției de spectru radio, atât în România, cât și în celelalte țări în care grupul operează.

Raluca Radbata, Coordonator Sector Telecom, Media & Technology, ING Bank România, precizează că „De-a lungul timpului, ING a reușit să construiască o relație solidă cu Digi, fiecare nouă tranzacție încheiată cu succes consolidând și mai mult parteneriatul nostru strategic. Grupul Digi are planuri de creștere atât în România, cât și în țările din vestul Europei, iar noi suntem determinați să contribuim din rolul de partener financiar la această poveste de succes.”

„ING Bank susține expansiunea grupului Digi, pe plan local și internațional, de 25 de ani. Digi este acum unul dintre cei mai importanți operatori telecom, atât din România cât și din Europa, un exemplu între companiile de telecom, cu o echipă de management puternică și o viziune axată pe oferirea de servicii de calitate, la un preț accesibil pentru clienții săi, într-un mod sustenabil, în toate țările în care operează. Finanțarea reprezintă un punct de referință important pentru Digi, iar termenii atractivi ai tranzacției reliefează bonitatea ridicată a grupului Digi, precum și modelul lor de business rezistent la șocuri externe.“, completează Andrei Dobre, Director în echipa sectorială Telecom, Media & Technology la ING Bank N.V. Amsterdam.