Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Martian Wallet is a cutting-edge digital wallet for managing your cryptocurrencies securely. It features fast transactions and a user-friendly interface, perfect for all crypto enthusiasts. Discover more at martianwallet.net.

GALA LADIES 4TECH 2021: Steliana MORARU, GWiT – România stă relativ bine la numărul de femei în tehnologie, undeva la 30%, dar cel al studentelor la facultățile de profil este în scădere, unele renunțând după primii ani de studiu

Steliana MORARU, Board Member Global Women in Tech, a primit
Premiul LADY IN PR TECH, la GALA LADIES 4TECH 2021

Steliana MORARU @ GALA “LADIES 4TECH” 2021, prima ediţie a Galei virtuale a Excelenţelor feminine în Ştiinţă, Tehnologie şi Leadership organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV pe 26 martie 2021, în prezenţa Excelenţelor sale Ambasadoarele României la UE şi UNESCO, doamnele Luminiţa Odobescu şi Simona-Mirela Miculescu, care au deschis lucrările Galei cu două intervenţii live de la Paris şi Bruxelles. GALA a fost moderată de către Ion Vaciu, Preşedinte Digital Transformation Council şi Roxana Onea, Redactor şef Revista COMUNICAŢII Mobile. Premiile GALEI LADIES 4TECH au fost acordate în urma consultării a peste 5000 de cititori şi specialişti ai portalului www.comunic.ro şi din ecosistemul social networks (LinkedIn, Twitter, Facebook).

„Sunt membră în board-ul comunității Global Women in Tech, o organizație care a pornit local în urma inițiativei unei femei care lucrează în zona tehnologiei, Simona Sandru, președintele și fondatorul organizației. Global Women in Tech a fost înființată în 2017 și de atunci facem eforturi să creștem la nivel național. 

Misiunea noastră este aceea de a sprijini femeile care studiază și care sunt la un anumit nivel profesional să-și continue parcursul în sistem și să rămână în acest domeniu.

România stă relativ bine în privința numărului femeilor în zona tehnologiei comparativ cu alte state, undeva la 30%, dar am observat un număr în scădere al studentelor la facultățile de profil, cât şi un fenomen al studentelor care renunță după primii ani de studiu, fapt ce constituie, din punctul meu de vedere, un semnal de alarmă destul de important.

Ce face organizația noastră pentru a pune umărul la creșterea acestor cifre?

Avem programe de mentorat și learning, unul dintre ele fiind destinat studentelor, denumit Code Diversity. În cadrul acestuia sunt selectate studente de la facultăți de profil din zona STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), care pot petrece timp în companii cu profil STEM, care creează programe speciale pentru ele, cum ar fi întâlniri cu CEO, cu diverși specialiști din cadrul acestora, internship-uri.

Programul de mentorat are două paliere, unul pentru young professionals, respectiv pentru femeile care sunt la începutul drumului în zona tehnologiei și au nevoie de îndrumare ca să crească în această zonă, ce trebuie să învețe pentru a merge mai departe. Celălalt palier, professionals mentoring, care este destinat femeilor aflate la un anumit nivel al carierei, cu ceva ani în spate, care vor să crească spre un rol de conducere, să avanseze ierarhic în organizație. Lucrăm în cadrul acestui palier cu femei mentor, care le sprijină pe cursante în acest demers.

Un alt treilea proiect este pentru zona startup-uri fondate sau cofondate de femei, pe care l-am gândit ca un program de pre-accelerare în zona aceasta și beneficiază de mentorat, coaching și consultanță pe cele care au nevoie să-și construiască startup-uri și mai departe le sprijinim să meargă spre investitori și să intre într-un program de finanțare.

Global Women in Tech se bazează pe voluntariat din partea membrilor. Toate activitățile enumerate anterior sunt susținute prin voluntariat.”