Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Martian Wallet is a cutting-edge digital wallet for managing your cryptocurrencies securely. It features fast transactions and a user-friendly interface, perfect for all crypto enthusiasts. Discover more at martianwallet.net.

GALA LADIES 4TECH 2021: Severina PASCU, Sunrise UPC – Elveția este o țară deosebită, dar, din păcate, reprezentarea femeilor în zona tehnologiei este redusă. România stă mai bine la acest capitol.

Severina PASCU, Deputy CEO & COO, SUNRISE UPC (Elveţia), a primit
Premiul LADY IN LEADERSHIP, la GALA LADIES 4TECH 2021

Severina PASCU @ GALA “LADIES 4TECH” 2021, prima ediţie a Galei virtuale a Excelenţelor feminine în Ştiinţă, Tehnologie şi Leadership organizată de Digital Transformation Council, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV pe 26 martie 2021, în prezenţa Excelenţelor sale Ambasadoarele României la UE şi UNESCO, doamnele Luminiţa Odobescu şi Simona-Mirela Miculescu, care au deschis lucrările Galei cu două intervenţii live de la Paris şi Bruxelles. GALA a fost moderată de către Ion Vaciu, Preşedinte Digital Transformation Council şi Roxana Onea, Redactor şef Revista COMUNICAŢII Mobile. Premiile GALEI LADIES 4TECH au fost acordate în urma consultării a peste 5000 de cititori şi specialişti ai portalului www.comunic.ro şi din ecosistemul social networks (LinkedIn, Twitter, Facebook).

Vă mulțumesc pentru invitație și sunt onorată că particip la acest eveniment.

Din copilărie mi-a plăcut să călătoresc și, de asemenea, să lucrez în domeniul telecom, pentru că am rămas fascinată de imaginea unei telefoniste pe care am văzut-o într-un oficiu poștal atunci când mergeam  cu bunica acolo și doamna telefonistă făcea conexiunea între cei care voiau să vorbească prin intermediul telefonului.

Lucrez de 15 ani în acest domeniu și, dacă mi-ar fi displăcut, aș fi plecat de mult.

Nu, nu mi s-a părut greu să fiu cu atâția bărbați în jur, dar am avut și multe femei în preajma mea și asta-i foarte important în cariera oricărei femei. Nu este o viață grea ca femeie să lucrezi în piața telecomunicațiilor, o piață dominată de ingineri, de bărbați.

Ce au bărbații mai bun în arta managementului și ce au femeile mai bun în acest domeniu?

Diferențele sunt legate, poate, de demarcarea între viața personală și job, care la noi, poate și datorită faptului că a fost această efervescență în România după 1989, a fost foarte neclară. Se muncește foarte mult în România. La începutul carierei mele, am lucrat foarte mult, am început într-o companie de consultanță, și se lucra foarte mult, și înțeleg că se lucrează foarte mult în continuare.

Experiența mea din Anglia și Elveția arată că oamenii încearcă să găsească un echilibru între viața personală și job și, de cele mai multe ori, reușesc. Este un lucru la care trebuie să reflectăm.

Eu am plecat de câțiva ani din România, dar în continuare simt că se manifestă această tendință de a lucra foarte mult, de a nu avea o zonă clară de business și una de relaxare.

Există un termen în limba engleză care reflectă combinația între pasiune și dorința de a avea succes, care în România se manifestă mai puternic comparativ cu ce am văzut în alte țări în care am lucrat.

Care sunt atuurile pentru care colegii te-au prețuit și te-au adus în postura de a fi lider?

Totul începe cu a avea rezultate, nimic nu poți să reușești dacă nu ai rezultate. Am încercat să trec dincolo de cifre, mi-am dorit să înțeleg persoana din spatele titlului. Pentru mine a fost foarte important să construiesc relații, să cunosc oamenii dincolo de ceea ce sunt ei la birou. Foarte mulți dintre noi venim la birou fără să aducem întreaga personalitate și întreaga ființă, de multe ori ne comportăm într-un anumit fel pentru că așa se așteaptă oamenii să ne comportăm la birou.

În toate joburile pe care le-am avut am încercat să cunosc oamenii în profunzime și să construiesc relații, să înțeleg ceea ce îi determină și îi motivează pentru că atunci reușești să aduci mult mai multă energie în cadrul echipei.

Contează mult și în ce companie îți desfășori activitatea și din punctul acesta de vedere Liberty Global este foarte deschisă în ceea ce privește promovarea femeilor, acest aspect contează foarte mult.

Pe de altă parte, și la Londra, și la Zurich există foarte multe prejudecăți. S-a menționat anterior că prejudecățile sunt una din barierele femeilor de a avansa în carieră. Aceste prejudecăți se manifestă în mod inconștient.

Nu cred că a fi româncă și a fi femeie a avut vreo importanță în cariera mea, dar asta nu înseamnă că nu sunt bariere pentru femei în a accesa anumite posturi în business.

Cum vezi evoluția ta profesională? Te vezi activând şi în antreprenoriat sau alegi şi pe viitor structura multinaţionalelor?

Sunt foarte intrigată de ideea de a ajuta femeile și din acest motiv am fost foarte onorată să particip la acest eveniment.

În carieră te bucuri de pozițiile pe care le ai, de succesele pe care le ai, dar vine un moment când vrei să oferi în schimb și tu suportul celor din jur, și cu precădere femeilor.

Sunt foarte dornică să văd cum aș putea să ajut femeile din România, dar și din Elveția.

Proiectul meu este mai degrabă legat de a găsi un echilibru între cariera mea și dorința de a oferi sprijin altor femei care sunt fie în poziții de middle management, fie în alte poziții și vor să aibă o carieră în tehnologie.

Elveția este o țară deosebită, dar, din păcate, reprezentarea femeilor în zona tehnologiei este redusă. România stă mai bine la acest capitol.