Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

VIDEO Flavius JAKUBOWICZ, AAFBR @ Conferinţa Transformarea Digitală Fiscală: Este lăudabil efortul ANAF și al instituțiilor subordonate în direcția modernizării activității, dar dacă nu se face gândește o strategie care să urmărească interconectarea aplicațiilor software, nu cred că vom ieși la liman

Flavius Valentin JAKUBOWICZ – Vicepreşedinte, AAFBR – Asociaţia Analiştilor Financiar-Bancari din România @ Conferința Transformarea digitală fiscală a României, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAȚII Mobile și TelecomTv pe 21 aprilie 2023 la Grand Hotel Continental și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Din păcate, sistemele pe care le dezvoltă ANAF nu sunt integrate unul cu altul. În sprijinul acestei afirmații aș vrea să aduc în discuție fișa de plătitor pentru persoanele fizice, care la acest moment, dacă vrei să reglezi, așa cum spunem în limbajul nostru, munca se face manual în proporție de 90%.

VIDEO

Dacă te duci la un inspector care gestionează un PFA cu două sau mai multe activități independente, realizate pe mai multe CUI-uri, plus venit realizat pe CNP, e un haos total și asta tocmai din cauza lipsei de coeziune a aplicațiilor software și integrării acestora. Nu mai vorbesc de faptul că în continuare numeroși contribuabili se confruntă cu popriri multiple și indisponibilitatea conturilor bancare.

Este lăudabil efortul ANAF și al instituțiilor subordonate în direcția modernizării activității, dar dacă nu se face gândește o strategie care să urmărească interconectarea aplicațiilor software, nu cred că vom ieși la liman în perioada următoare.

Ar trebui ca SPV să devină un punct unic de acces pentru a vedea, atunci când îl accesezi, ce venituri ai pe CNP, ce venituri ai din activități independente, ce venituri ai pentru companiile din portofoliu.

În continuare, după încetarea pandemiei, trebuie să mergi la ANAF cu procură în original atunci când vrei să activezi semnătura electronică. Asta se întâmplă în anul 2023 pentru că ANAF nu are încredere în ceea ce a scris un notar.