Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Pe Hellcase România poți deschide cutii cu skinuri.

GALA Digital Transformation: Eugen Schwab CHESARU, PAC: Piața locală de software și servicii informatice poate depăși Cehia în 10 ani și să aibă cea mai mare pondere în investițiile în IT din CEE

Eugen Schwab CHESARU, Vicepreşedinte Central & Eastern Europe Operations PAC @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2020 by COMUNICAȚII Mobile

  • Piața locală de servicii software și servicii informatice a trecut în acest an printr-o cădere, de la un avans 7,9% în 2019.
  • Pentru 2021 avem așteptări moderate în privința creșterii pieței locale de servicii software și servicii informatice, undeva între 5 și 6%.
  • România, spre deosebire de alte piețe europene, a avut o cădere mai redusă în acest an, de 1,3%, comparativ cu Cehia – 5,9%, Polonia – 2,6%, Ungaria – 10,2% sau Slovacia – 5,2%.
  • În 2021, toate piețele enumerate anterior vor reveni pe plus.
  • România suferă la capitolul implementare. Avem foarte multe proiecte anunțate, multe dintre ele semnate, cu finanțare, dar implementarea întârzie.
  • Pentru 2024, estimările arată că piața locală de servicii software și servicii informatice va ajunge la 1,617 miliarde de euro, de la 1,159 miliarde de euro la finele acestui an, adică un plus de 8,7% pentru acest interval.
  • Sunt optimist cu privire la dezvoltarea pieței locale de software și servicii informatice. Consider că dacă în următoarele 12 luni zona publică va ieși din dileme și amorțeală și va trece de la discuții la fapte, cred că piața locală de software și servicii informatice are potențialul ca în cel mult 10 ani să depășească cu mult Cehia și să aibă cea mai mare pondere în totalul investițiilor realizate în domeniul IT din zona țărilor CEE.

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro au organizat GALA DIGITAL TRANSFORMATION (DX) 2020 by COMUNICAŢII Mobile, ediţia XVII – virtual, pe 10 decembrie 2020 – Summit-ul anual al elitelor din IT&C şi industriile convergente din România