Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

GALA Digital Transformation: Cătălin GIULESCU, Director DEPABD – MAI: Proiectul de informatizare a stării civile va fi gata până la 1 iulie 2022

Cătălin GIULESCU, Director DEPABD – MAI @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2020 by COMUNICAȚII Mobile

  • Spre deosebire de alte proiecte cu impact național, proiectul cărții electronice de identitate a trenat foarte mult, mai mult de 3 ani, și soluția tehnică adoptată atunci este acum aproape perimată. Astfel, din nefericire pentru noi, trebuie să facem o serie de artificii tehnice.
  • Proiectul cărţii electronice de identitate se va derula în două faze. În luna august 2021 vom emite prima carte electronică de identitate pe actuala infrastructură tehnică. Vor fi niște limitări tehnice, din păcate. În paralel, proiectăm un alt sistem electronic pentru cartea electronică de identitate și vrem să-l implementăm concomitent cu proiectul de informatizare a stării civile.
  • Până la 1 iulie 2022 proiectul de informatizare a stării civile va fi gata. La mijlocul lunii ianuarie 2021 va fi gata procesul de setare a data center-ul, iar în luna mai 2021 va fi gata o variantă demo a aplicației pe care Starea civilă o va utiliza.
  • Împreună cu Telekom digitizăm toate actele de stare civilă din ultimii 100, până acum am reușit să digitalizăm circa 20 milioane de documente. Sper să finalizăm toate actele în cursul anului viitor. Avem 7 județe complet digitalizate în privința informațiilor de stare civilă.
  • Prin digitalizarea evenimentelor de viață vom evita plata unor sume către o serie de persoane care n-ar trebui să mai primească banii respectivi. Acum se pierde timp cu recuperarea acestor sume și, implicit, se consumă inutil forță de muncă.

DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL, Revista COMUNICAŢII Mobile şi TelecomTV.ro au organizat GALA DIGITAL TRANSFORMATION (DX) 2020 by COMUNICAŢII Mobile, ediţia XVII – virtual, pe 10 decembrie 2020 – Summit-ul anual al elitelor din IT&C şi industriile convergente din România