Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Premieră românească în UE: Certificatul Digital european va putea fi emis/ acceptat şi pe baza rezultatelor furnizate de testul antigen DDS Diagnostic – fabricat în România

Viitoarele Certificate Digitale sau “pașapoarte verzi”, cum mai sunt numite popular, vor elimina restricțiile de testare sau carantină la trecerea frontierelor având un rol important în reluarea mobilității din cadrul Uniunii Europene. Acesta pare să fie primul pas şi cel mai important în perioada post-pandemică.

Comisia Europeană (CE) a publicat recent lista comună a testelor antigen pentru Covid-19, reciproc recunoscute de către statele membre. Vestea bună e că România are un loc pe această listă selectă, ca urmare a eforturilor companiei de cercetare – dezvoltare DDS Diagnostic, susținute și aprobate atât de ANMDMR cât și de Ministerul Sănătății. Astfel, CE a inclus testul antigen Covid-19 produs de DDS Diagnostic pe lista comună a testelor antigen recunoscute reciproc în Uniunea Europeană.

Credit credit by DDS Diagnostic

Certificatul Digital poate să fie o soluţie 100% românească
Pe cale de consecinţă, viitorul Certificat Digital care va sta la baza reluării mobilității în UE va putea fi emis și acceptat pe baza rezultatelor furnizate de testul antigen DDS Diagnostic. Certificatele vor fi implementate în România cu suportul STS, iar baza de date va fi interconectată cu cele implementate de către toate țările UE, pentru a elimina astfel restricțiile de testare sau carantină la trecerea frontierelor din UE. Astfel, persoanele nevaccinate sau care nu au trecut prin boală, pot face un test antigen DDS Diagnostic la un laborator acreditat să emită certificat digital verde și, pe baza lui, pot călători liber în străinătate.

Credit credit by DDS Diagnostic

DDS Diagnostic este, de asemenea, prima companie din România care produce și comercializează testele rapide pentru diagnosticarea Covid-19 aprobate de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România pentru Autotestare – utilizare personală. Aceste teste sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Testele sunt deja disponibile în clinici, farmacii partenere și în rețele supermarket.

Faptul ca cele 27 de state membre UE acceptă emiterea de Certificate Digitale verzi pe baza testelor produse de către compania românească DDS Diagnostic este o realizare importantă a cercetătorilor români și o recunoaștere a calității produselor şi muncii cercetătorilor din România.

iată şi lista comună a testelor antigen pentru Covid-19 reciproc recunoscute de statele membre pe ec.europa.eu. La pagina 9 figurează şi firma din România.

covid-19_rat_common-list_en

Primele teste rapide Antigen pentru diagnosticarea Covid-19 prin derogare de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România pentru Autotestare – utilizare personală

Autotestele Antigen Covid-19 sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Tamponul nazal se introduce doar 2-3 cm în fiecare nară. Procesul de recoltare este identic cu acela prin care, cu un tampon, “se curăță” interiorul nării, nu irită și nu creează niciun fel de neplăcere persoanei care dorește să se testeze.
Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Proteina țintă este aceeași atât la tulpinile inițiale cât și la noile tulpini. Testele Antigen Plus pot detecta proteina țintă în cantități foarte mici din probă, de ordinul nanogramelor.

Ușor de utilizat și foarte eficiente, testele Antigen indică infecția la persoane simptomatice cât și asimptomatice, având performanțe de diagnostic similare cu testul RT-PCR.

Caracteristicile Testelor Antigen Plus

  • Timp de reacție 10-15 minute
  • Sensibilitate relativă: 98,77%
  • Specificitate relativă: 99.03%
  • Acuratețe: 98,95%
  • Repetabilitate intra si inter assay: 100%
  • Poate indica infecția în faza acută a bolii
  • Poate indica infecția și la persoane asimptomatice, dacă infecția este activă
  • Termen de valabilitate minim 18 luni
  • Nu dă interferențe cu virusul gripal

Experiența dobândită în cercetare-dezvoltare de-a lungul anilor a dus la obținerea acestor teste ai căror parametri de calitate sunt susținuți de validarea includerii pe lista oficială a CE de soluții medicale de diagnostic in vitro pentru COVID-19.

Cine este Compania DDS Diagnostic

Prima companie 100% românească dedicată inovării în domeniul diagnosticului in vitro.

Compania identifică, dezvoltă, realizează și comercializează „cele mai performante soluții de diagnosticare și testare rapidă, pentru spitale, clinici și laboratoare medicale”, conform oficialilor firmei. Scopul acestora este de a contribui la dezvoltarea economiei românești prin contribuția activă și susținută în domeniul inovării, cercetării și dezvoltării produselor românești de diagnosticare in vitro. DDS Diagnostic este dedicată inovării în domeniul diagnosticului in vitro, fiind focusată pe cercetarea și dezvoltarea de noi soluții și îmbunătățirea metodelor existente de diagnostic. „Pasionați și dedicați performanței, suntem o companie 100% românească cu o echipă activă de cercetători profesioniști preocupați de sănătatea oamenilor ca mod de viață”.