Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Folosiţi Orange Money? Dacă recomandaţi serviciul puteţi primi 150 lei. Iată care sunt condiţiile

Cei care folosesc aplicația Orange Money și își invită cunoscuții să devină la rândul lor clienți ai acestui serviciu pot câștiga 150 lei direct în cont.Utilizatorii pot genera direct din aplicație un cod de recomandare pe care îl pot trimite apoi către prietenii lor care nu sunt clienți Orange Money, prin platformele de social media, aplicații de mesagerie și SMS. Fiecare client Orange Money poate genera și trimite un număr nelimitat de invitații.

Ca să poată beneficia de bonus, cel care face recomandarea trebuie să îşi convingă invitații să îşi activeze contul din aplicația Orange Money și să facă cel puțin o tranzacție de minimum 50 lei, în perioada 14 februarie – 13 martie 2022. Ei pot alege să facă o plată către un comerciant, să achite o factură de utilități sau să facă un transfer valutar.

Imediat ce contul le-a fost creat, noii clienți pot, la rândul lor, să genereze și să trimită mai departe invitații din aplicație, fiind astfel eligibili pentru a primi bonusul rezultat în urma recomandării. În plus, toți utilizatorii care își activează contul Orange Money până la 28 februarie 2022 pot primi bonusul de bun-venit 3X50 lei. Astfel, dacă îndeplinesc toate condițiile, aceștia pot primi automat în cont până la 150 lei.

Clienții Orange Money nu au comisioane pentru deschiderea și administrarea contului, pentru emiterea cardului de debit Classic, pentru transferuri în țară sau străinătate, dar nici pentru plăți de facturi sau retrageri de numerar la ATM, asigură oficialii operatorului mobil.