Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Dispozitivele smart Xiaomi permit plăţi contactless via BCR

Funcția NFC este disponibilă pe Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active, în baza parteneriatului semnat de Xiaomi în România cu BCR și Mastercard.

Aşadar, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

Gabriel Fârtat, Go to Market Manager AIoT Xiaomi Romania, consideră că „gama wearables va fi esențială pentru ecosistemul plăților. Acestea sunt mai eficiente ca oricând, indiferent dacă este vorba despre plata alimentelor zilnice, a transportului public sau pur și simplu pentru a lua o cafea în timpul rutinei zilnice”.

Florin Pintilie, Șef Departament Dezvoltare Produse Carduri, BCR punctează faptul că în prezent „există aproximativ 300.000 de terminale de plată de tip POS în întreaga țară. Așa că ne încurajăm clienții să-și înroleze cardurile, pentru a beneficia de libertatea, confortul și siguranța deplină a portofelelor virtuale”.

Mi Smart Band 6 NFC este un nou dispozitiv disponibil în România. Pe lângă funcția NFC, brățara inteligentă are un display AMOLED de 1.56 inci, 30 de moduri fitness, dintre care șase sunt detectate automat. Monitorizează rimul cardiac, nivelul de oxigen din sânge (SpO2), calitatea somnului*, are o durată de viață a bateriei de până la 12 zile**, în modul saving și rezistență la apă până la 5 ATM***.  Mi Smart Band 6 NFC va avea un preț recomandat de vânzare de 299.99 lei, în rețeaua partenerilor autorizați din România.

Cu un total de 117 tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste disponibile pentru utilizatori, Xiaomi Watch S1 și S1 Active pot începe automat monitorizarea în momentul în care detectează pașii sau alergarea, în aer liber sau în sală. Compatibile cu aplicațiile Strava și Apple Health, cele două dispozitive oferă și informații legate de sănătate, inclusiv nivelul saturației de oxigen din sânge SpO2, calitatea somnului, ritmul cardiac și multe altele*.

Seria Xiaomi Watch S1 permite apelurile Bluetooth și are de acum suport pentru plățile NFC pentru cardurile Mastercard emise de BCR, dar și asistent de voce Amazon Alexa. La o încărcare completă, bateria rezistă 12 zile la un nivel moderat de folosire sau până la 24 de zile în modul battery saver**.