Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Voicu Oprean, CEO AROBS: Lansăm AROBS Engineering, cu obiectivul creşterii businessului în nordul Americii şi vestul Europei

AROBS Transilvania Software lansează AROBS Engineering (înregistrată oficial ca AROBS Development & Engineering), în urma finalizării preluării liniei de business și a echipei de Software Development Services de la Enea AB din Suedia, la începutul lunii iunie. AROBS Engineering are circa 160 de specialiști în tehnologii embedded localizați în București, Iași și Craiova, precum și în Florida, SUA. AROBS Engineering va fi condusă de Marius Duțu, cel care a ocupat poziția de CEO și înainte de preluarea companiei de către AROBS, împreună cu ceilalți membri ai echipei de management.

AROBS Engineering înseamnă un mix de competențe de embedded pentru parteneri din sectoare performante la nivel global – medical,  aerospațial, maritim, industrial IoT, electronice, fintech, și nu numai. Pe termen mediu și lung, obiectivele AROBS Engineering se axează pe creșterea businessului companiei pe nordul Americii și pe vestul Europei, precum și extinderea portofoliului de clienți,” a declarat Voicu Oprean, fondator și CEO al AROBS.

În luna aprilie a acestui an, AROBS Transilvania Software, care se poziţionează drept cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori București, a anunțat semnarea tranzacției prin care a preluat integral Enea Services Romania SRL și, implicit linia de business și echipa de dezvoltare de servicii software a Enea AB, împreună cu operațiunile din SUA (contractorii locali și clienții).

Marius Duțu, CEO al AROBS Engineering, precizează că „De-a lungul celor peste 20 de ani de existență a companiei, am trecut prin două astfel de procese de integrare, în urma achiziționării acesteia de către Adecco în 2006 și Enea AB în 2008. Sunt convins că a treia tranzacție este cu noroc, iar AROBS Engineering va deveni în următorii ani un punct de referință în ceea ce înseamnă dezvoltarea de software embedded atât la nivel regional, cât și global.