Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

#fightwithCOVID-19, cu Asociația Măgurele Science Park

Asociația Măgurele Science Park lansează secțiunea specială #fightwithCOVID-19, unde publică inițiativele, rezultatele și ideile de proiect ale partenerilor din cercetare (de pe platforma Măgurele și nu numai), mediul universitar, dar și din mediul de afaceri.

De asemenea, tot aici se pot regăsi și finanțările oferite în contextul prevenirii și combaterii coronavirusului.

„Scopul nostru este să reușim să creăm, să facilităm conexiuni și să construim în continuare punți de legătură între mediul de cercetare și cel de afaceri pentru a lupta împotriva COVID-19.”, precizează oficialii Asociației Măgurele Science Park.

Astfel, în cazul în care dețineţi informații despre acțiunile din mediul de cercetare/business, în contextul pandemiei COVID-19 sau/și dacă lucraţi la o idee/iniațiativă/soluție în lupta împotriva COVID-19, puteţi contact Asociația Măgurele Science Park la adresa de e-mail: office@magurelesciencepark.ro.