Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Library zlib matrimoniale ploiești

Festivalul internațional “George Enescu”: Câștigătorul Concursului Internațional George Enescu 2022, Benjamin Kruithof, revine la București!

Violoncelistul Benjamin Kruithof, câștigătorul Concursului Internațional George Enescu 2022, va concerta la Ateneul Român, pe 7 septembrie, alături de East-West Chamber Orchestra, dirijată de Rostislav Krimer, la ediția 2023 a Festivalului Enescu. Programul include o premieră mondială a versiunii Enescu – Simfonia de cameră op. 33, într-un aranjament pentru coarde, lemne și percuție dedicat EWCO, de Andrei Pushkarev), Haydn – Concertul nr. 1 în do major pentru violoncel și orchestră Hob. VIIb:1, Weinberg Simfonia de cameră nr. 1 op. 145 și Șostakovici/Stasevich Simfonia de cameră op. 110a. Detalii AICI

Potrivit site-ului Festivalului Enescu, Orchestra de Cameră-Pentru-Pace Est-Vest (EWCO) reunește interpreți remarcabili prin prisma lor – câștigători ai celor mai prestigioase concursuri din întreaga lume, printre care Ceaikovski, ARD, Regina Elisabeta, Long-Thibaud, Paganini și concert-maestri și dirijori ai unor orchestre renumite, care țin în mâini cele mai rare instrumente, printre care Stradivari, Guarneri-del-Gesu, Guadagnini și Goffriller. Această combinație rară conferă Orchestrei de Cameră Est-Vest sunetul său distins.

Cu reședința în orașul lui Beethoven – Bonn din Germania, aceasta a fost fondată de Rostislav Krimer în 2015 și a fost timp de mai bine de 5 ani orchestra în rezidență a Festivalului Internațional de Muzică Yuri Bashmet. Din 2023, EWCO a fost numită orchestra în rezidență a Festivalului East-West din Germania.

Orchestra se vede pe sine ca un ambasador al colaborării transnaționale, al Păcii și al interacțiunii culturale în Europa și în afara ei. 

Lotul Orchestrei de Cameră Est-Vest include cei mai buni soliști din Germania, Italia, Franța, Republica Cehă, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Spania, Croația, Marea Britanie, SUA, precum și din Armenia, Belarus, Georgia, Ucraina, Rusia, Moldova, Israel, Japonia, China, Turcia, Australia și multe altele, cu scopul de a consolida legăturile și cooperările culturale dintre Europa de Est și Europa de Vest și din întreaga lume.

Orchestra de Cameră Est-Vest participă în mod regulat la evenimente caritabile pentru copii, strângând fonduri pentru echipamente medicale în spitale și colaborând îndeaproape cu UNICEF. A fost prima orchestră din istorie care a fost condusă de Patriarhul Ecumenic al Constantinopolului, care a recunoscut activitatea orchestrei în calitate de Ambasador al Păcii.

Printre patronii orchestrei se numără nume mari precum Sofia Gubaidulina, Evgeny Kissin, Erkki-Sven Tüür, Julian Rachlin, John Axelrod, Mihai Constantinescu și alții.

Orchestra de Cameră Est-Vest este un promotor activ al muzicii contemporane și al noului repertoriu. Recent, lansarea tuturor celor 4 Simfonii de cameră ale lui M. Weinberg la Naxos a adunat cele mai bune critici din întreaga lume, și a fost nominalizată, printre altele, la International Classical Music Awards și Opus Classic. EWCO a interpretat, de asemenea, piese ale unor compozitori renumiți în premieră mondială. Spectacolele lor au fost difuzate de Medici.TV, precum și de numeroase canale de televiziune și radio din întreaga lume.

Orchestra a colaborat cu cei mai buni soliști, precum Paul Badura-Skoda, Fazil Say, David Geringas, Julian Rachlin, Yuri Bashmet, Dmitry Sitkovetsky, Sergey Krylov, Alexander Knyazev, Ksenija Sidorova, Vivian Hagner, Leticia Moreno și mulți alții. În 2021 EWCO a debutat cu succes și la Festivalul Enescu ceea ce a dus la reinvitarea sa în 2023.

Câștigător al Concursului Internațional George Enescu (2022), interpretarea premiată a lui Benjamin Kruithof a Concertului pentru violoncel de Dvořák a fost apreciată ca fiind „nobilă, cantabilă, frumoasă” (Bachtrack).

În 2020, Benjamin a luat Premiul I, Premiul Publicului și premiul pentru cea mai bună interpretare a compoziției atribuite la „Cello Biennale Competition” [Concursul Bienal de Violoncel] din Amsterdam. Printre celelalte succese ale sale la concursuri se numără premiul „Pablo Casals Award” din Spania (premiu special), „Gabrielli Competition” din Berlin (premiul al doilea), „Anne and Françoise Groben Grand Prix” din Luxemburg (premiul întâi și premiul publicului), „Flame Competition” din Paris (premiul întâi și premiul special), „Leopold Bellan” International Competition din Paris (premiul întâi și premiul publicului), precum și International „Knopf Competition” din Düsseldorf.

În calitate de solist, cele mai importante momente recente și viitoare pentru Benjamin includ concerte cu Orchestra Filarmonicii din Luxemburg, Orchestra Filarmonicii George Enescu, Orchestra de Cameră din Luxemburg, Filarmonica Germaniei de Nord-Vest Herford, Orchestra Simfonică din Liechtenstein și Orchestra de Cameră Est-Vest la Festivalul Enescu. În recital, a concertat la Concertgebouw Amsterdam, Gasteig din München, Kings Place din Londra și Salle Cortot din Paris.

Un muzician de cameră activ, Benjamin a participat la diverse academii de muzică de cameră, cum ar fi Academia Seiji Ozawa (2021, 2022), iar în vara anului 2023 va cânta la Mecklenburg-Vorpommern, Grachtenfestival Amsterdam, Krzyzowa Music și Festivalul Enescu.

În februarie 2020 a înregistrat primul său CD Russian Mood cu Orchestra Filarmonică a Germaniei de Nord-Vest Herford pentru casa de discuri Ars Production. Pentru această înregistrare a fost nominalizat la 4 categorii ale concursului „OPUS KLASSIK 2022”.

Benjamin Kruithof s-a născut în Luxemburg într-o familie de muzicieni și a început să cânte la violoncel la vârsta de 5 ani la Conservatoire du Nord cu Raju Vidali. În ultimii ani, Benjamin a studiat cu profesori precum Mirel Iancovici (Conservatorul din Maastricht) și Maria Kliegel (Hfmt Köln). Din 2017, Benjamin este student al profesorului Jens-Peter Maintz la Universitatea de Arte din Berlin. Benjamin a primit o pregătire muzicală suplimentară importantă la Academia Internațională de Muzică din Liechtenstein.

Descris de legendarul Paul Badura-Skoda drept „unul dintre cei mai buni pianiști ai timpului nostrum”, pianistul și dirijorul Rostislav Krimer a fost primul după Jörg Demus și ultimul partener de duo al acestui uimitor expert vienez în muzică clasică, susținând împreună timp de peste un deceniu recitaluri și concerte, inclusiv înregistrarea dublului concert KV 365 de Mozart.

Rostislav Krimer a lucrat îndeaproape cu Krzysztof Penderecki, Gidon Kremer, Maxim Vengerov, Fazil Say, Julian Rachlin și a cântat ca solist cu orchestre renumite precum Orchestra Filarmonică Regală, Orchestra de Cameră Mahler, Kremerata Baltica și Moscow Soloists.

Născut în Belarus și stabilit în Orașul lui Beethoven, Bonn, Krimer a studiat la Academia Sibelius din Helsinki, Hochschule für Musik din Köln și Royal Academy din Londra, fiind totodată îndrumat de Paavo și Neeme Järvi.

Fiind un promotor activ al muzicii contemporane, a interpretat un șir de premiere mondiale, inclusiv o piesă nou descoperită de Dmitri Șostakovici în prezența văduvei compozitorului, Irina Antonovna Șostakovici, cvintetul cu pian de Bruno Mantovani Blue Girl with Red Wagon.

Timp de mai bine de 15 ani a colaborat cu Yuri Bashmet, cu care a făcut echipă în zeci de concerte orchestrale și proiecte de muzică de cameră, cum ar fi o premieră mondială a Concertului pentru vioară, pian și orchestră dedicat lui Yuri Bashmet și Rostislav Krimer de compozitorul Valery Voronov, sau pe o scenă cu actori de teatru și arte vizuale. De asemenea, Krimer a fondat și a devenit directorul artistic al Festivalului Internațional de Muzică Yuri Bashmet, care, timp de 15 ani, a găzduit anual cei mai notabili artiști ai vremurilor noastre. 

În 2015 a fondat Orchestra de Cameră-pentru-Pace Est-Vest (EWCO), care este formată din cei mai buni artiști din mai multe țări –  laureați ai celor mai prestigioase concursuri, precum și concert-maeștri și dirijori ai unor orchestre renumite.

Din 2018, Rostislav Krimer este numit Prieten al UNICEF și a primit titlul onorific de Ambasador Stelar al celei de-a doua ediții a Jocurilor Europene. În 2020, a fost ales și a devenit asociat al Academiei Regale de Muzică din Londra.

În 2023, Rostislav Krimer a fondat și a devenit directorul artistic al Festivalului East-West din Germania, unde EWCO are acum o reședință și unde vor concerta împreună cei mai buni muzicieni din toate generațiile din Europa de Est și de Vest. În stagiunea 2023/2024 va avea, de asemenea, plăcerea de a interpreta în premieră mondială piesa scrisă pentru el și EWCO de compozitorul Erkki-Sven Tüür.