Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

DRUID atrage 30 de milioane de dolari și vrea să se extindă în SUA

DRUID, compania fondată de Liviu Drăgan, anunță atragerea rundei de finanțare Seria B de 30 de milioane de dolari condusă de TQ Ventures, cu participarea a noi investitori Smedvig Capital, Endeavour și Verve Ventures și a investitorilor existenți GapMinder, Hoxton Ventures și Karma Ventures.

Finanțarea va fi folosită pentru a continua accelerarea expansiunii internaționale a DRUID, în special pe piața din SUA, care reprezintă deja 60% din veniturile curente ale DRUID, anunță oficialii companiei.

Tehnologia DRUID este implementată de mai mulți lideri din industrie, precum Kmart, Liberty Global, Spitalul de Copii din Texas, White Castle, NHS, Auchan, Georgia Southern University, Société Générale, Erste Group, BNP Paribas, Axa.

CEO-ul DRUID, Liviu Drăgan, consideră că „DRUID valorifică progresele recente în AI generativă, care se integrează perfect în platforma noastră de aplicații conversaționale de business. Credem că platforma noastră va declanșa, pentru marile organizații internaționale, o nouă eră a productivității, cu rezultate tangibile pentru afaceri.”

În anul 2022, DRUID și-a crescut veniturile anuale recurente de 2,5 ori față de 2021 și preconizează o creștere de trei ori în acest an.

Dan Mihăescu, Founding Partner, GapMinder precizează că “Validarea pe plan internațional a platformei revoluționare construită de DRUID ne-a convins pentru a treia noastră investiție în companie, prima fiind la finalul anului 2020.”

Fondată în România, DRUID și-a crescut recent echipa globală cu 60% și a inclus câțiva foști executivi cheie UiPath în roluri strategice, precum Kedar Dani, fost VP global proiectare, pentru a contribui la strategia de lansare pe piață; Vargha Moayed, fost director executiv de strategie, pentru a oferi consiliere strategică pentru CEO; și Mihai Faur, CIO al UiPath, care a devenit membru independent în consiliul de administrație.

Prin platforma DRUID companiile pot construi și proiecta aplicații de business conversaționale (CBA) pentru experiențele angajat-client. Suita DRUID poate fi integrată în orice mediu tehnologic existent fără a înlocui investițiile anterioare în sisteme de tip ERP, CRM, RPA sau alte instrumente digitale. Recent, DRUID a integrat ChatGPT, prin serviciul Microsoft Azure OpenAI.