Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

VIDEO Dragoș VLAD, ADR @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2023: Marii furnizori de tehnologii, Google și Amazon, vin spre regiunea noastră. Uitându-mă pe o hartă a Europei, centre de cloud acreditate sunt în zona Europei Occidentale, în Frankfurt, în Talin, se mai construiește ceva la Atena, dar în această zonă nu avem astfel de centre. Practic, există o foarte mare oportunitate în zona noastră de a juca un rol important geostrategic și în tehnologiile de transformare digitală


Dragoș Cristian VLAD, Președinte – Autoritatea pentru Digitalizarea României @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION by COMUNICAȚII Mobile 2023, organizată de Digital Transformation Council, pe 8 decembrie 2023 și moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Vă mulțumesc pentru invitație, sunt onorat să particip la acest eveniment și vă felicit pentru tripla aniversare a revistei Comunicații Mobile.

Situația descrisă aici de doamna ministru a Muncii, Simona Bucura-Oprescu, privind stadiul digitalizării este adevărată, și eu am foarte multe frustrări, dar în același timp sunt puțin mai optimist.

VIDEO

Din păcate, bazele de date încă nu vorbesc între ele sau vorbesc prea puțin.

Pe de altă parte, legile adoptate în 2022 în Parlament cu privire la digitalizare sunt bune, iar efectele se vor vedea.

Veștile bune continuă, pentru că o știre recentă anunță venirea americanilor pe zona de cloud – Google și Amazon – în România, care vor aduce investiții în economia națională.

Românii care lucrează la Google și Amazon vor avea posibilitatea să se întoarcă în țară.

Sunt în derulare o serie de proiecte IT care vor ajuta cetățeanul român în relația cu statul, cum ar fi digitalizarea serviciilor publice electronice asociate evenimentelor de viață.

Digitalizarea trebuie să pună cetățeanul în centru, iar aceste proiecte urmăresc atingerea acestui deziderat.

Legea interoperabilității va permite o mai bună colaborare între bazele de date ale instituțiilor.

Noi vrem să scurtăm drumul cetățeanului de la un ghișeu la altul.

Proiectele aflate în derulare la Ministerul Muncii, care se apropie de finalizare, vor aduce o imagine mai clară a situației pe partea de dizabilități, pe partea de adopție.

HUB-ul de servicii de la Ministerul Muncii va fi foarte important, la fel și HUB-ul de servicii de la MAI.

Aș vrea să amintesc două proiecte importante, și anume digitalizarea bibliotecilor locale și județene, precum și cel de sprijinire a IMM-urilor în dezvoltarea competențelor IT în rândul angajaților.

Marii furnizori de tehnologii vin spre regiunea noastră. Uitându-mă pe o hartă a Europei, centre de cloud acreditate sunt în zona Europei Occidentale, în Frankfurt, în Talin, se mai construiește ceva la Atena, dar în această zonă nu avem astfel de centre. Practic, există o foarte mare oportunitate în zona noastră de a juca un rol important geostrategic și în tehnologiile de transformare digitală prin aducerea de tehnologii de ultimă generație.

În vestul Europei, consumul de digital este mai ridicat față de SUA sau Asia, dar cele două continente transferă tehnologic mai rapid rezultatele cercetării în industrie. Trebuie să încurajăm cercetarea către mediul privat și mă bucur că domnul ministrul Bogdan Ivan înțelege acest aspect și încearcă să facă o tranziție de la cercetarea clasică, care exista anterior, către o cercetare aplicată.