Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Două prototipuri de televizoare Panasonic prezentate la IFA 2019

La IFA, în Berlin, Panasonic a prezentat două prototipuri extraordinare de televizoare care ilustrează obiectivul companiei privind depășirea limitelor televiziunii. Un prototip, supranumit “MegaCon” de la Mega Contrast, folosește straturi duble de cristale lichide LCD pentru nuanțe de negru profund care rivalizează performanțele unui TV OLED, furnizând în același timp un grad ridicat de luminozitate.

Al doilea prototip este un OLED transparent, rezultat în urma unui proiect conceptual de cercetare desfășurat de Panasonic și Vitra, prin care Panasonic se străduiește să integreze cât mai bine dispozitivele electronice în spațiile de locuit, ele fiind complet camuflate în fundal atunci când nu sunt utilizate.

Nume de cod: MegaCon

Prototipul de monitor cu strat dublu de cristale lichide “MegaCon” a fost dezvoltat intern folosind un modul fabricat de Panasonic și incorporează peste jumătate de secol de experiență în televiziune.

Acesta folosește un panou exterior 4K de înaltă performanță cu un panou interior monocrom pentru a modula retro luminozitatea LED directă, asigurând acorduri fine ale luminozității la nivel de pixel și un raport de contrast de 1,000,000:1, o valoare încă neatinsă de ecranele LCD. În materie de luminozitate, acesta poate menține o luminanță maximă de 1000 nits pe termen nedefinit, acoperind totodată 99% din standardul cromatic DCI P3.

Testele complexe realizate în studiourile Hollywood și în casele de post-producție au demonstrat acuratețea culorii pe monitoarele master.

Mai mult decât atât, spre deosebire de ecranele LCD cu panouri duble, urmând feedback-ul comunității de la Hollywood, acesta dispune de un unghi de vizualizare foarte amplu, fără nicio pierdere a fidelității culorii utilizând o tehnologie Panasonic unică pentru a elimina orice efect parallax între panourile duble.

OLED transparent

Panasonic a expus de asemenea un concept de ecran OLED transparent, care a fost prezentat pentru prima dată la ediția din acest an a Salone del Mobile, cea mai mare și mai prestigioasă expoziție de mobilă și stil.

Ecranul OLED transparent, care se aseamănă cu o vitrină din sticlă, este încorporat într-o ramă din lemn care susține ceea ce pare a fi o foaie de sticlă. Astfel se încadrează în mod natural în orice spațiu modern de locuit. Totuși, în momentul în care este pornit, acesta prinde viață, transformându-se într-un ecran OLED.

Ecranul transparent OLED este rezultatul unui proiect conceptual de cercetare desfășurat de Panasonic și Vitra. În cadrul unei serii de ateliere, Vitra a oferit expertiză în domeniul designului de mobilier și al amenajării spațiului, care s-a combinat apoi cu intenția concentrată a Panasonic de a folosi tehnologii avansate în scopul îmbunătățirii vieții. Prin urmare au fost dezvoltate o serie de idei despre modul în care noile tehnologii pot fi utilizate pentru a integra în mod discret echipamentele audiovizuale în spațiile de locuit. Ecranul OLED transparent este prima idee fructificată în acest proiect.

Ecranul OLED transparent se transformă dintr-un obiect pasiv într-un element activ și dinamic, din ceva gândit pentru a fi element de decor într-un generator de divertisment.

Creat de designerul scandinav Daniel Rybakken și Panasonic Design Kyoto, ecranul OLED este fabricat din materiale precum lemn, metal și sticlă. Componentele electronice sunt încorporate în mod inteligent în rama din lemn, care are totodată și funcție de suport. Un element de iluminare, care amplifică vizualizarea și experiența ambientală, este încorporat de asemenea direct și discret în ramă.

Ambele prototipuri sunt expuse la standul Panasonic de la IFA până pe 11 septembrie.