Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Două noi switchuri managed destinate segmentului corporate de la Tenda

Tenda anunță lansarea pe piața din România a două switchuri managed destinate segmentului corporate și în special afacerilor mici și mijlocii, cu funcții avansate precum posibilitatea alimentării cu energie a echipamentelor periferice conectate la rețea.

Tenda Technology, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de rețea din lume, a anunțat lansarea pe piața din România a două noi switchuri, TEG3210P și TEG3224P, din gama de vârf a companiei, produse destinate segmentului de clienți de business.

Cele două switchuri reprezintă un vârf de tehnologie, integrând funcții critice pentru afaceri. Astfel, amândouă modelele oferă tehnologia PoE (Power-over-Ethernet), care permite alimentarea cu energie electrică direct prin cablurile LAN ale echipamentelor periferice precum camerele video sau terminalele de interfon, fără a mai fi nevoie ca acestea să fie legate la o priză.

În acest tip de configurație de rețea, amplasarea perifericelor în spațiile de birouri sau în exteriorul clădirii nu mai depinde de existența în apropiere a unei prize, ci doar de lungimea cablului de rețea. Spre deosebire de switchurile clasice, care își pot alimenta perifericele doar prin atașarea unui injector PoE (alimentat la rândul său de la priză), cele două noi modele Tenda încorporează această funcționalitate, toate porturile lor de rețea (convenționale, de tip RJ-45) dispunând de capacitatea de a alimenta echipamentul la care sunt conectate.

Printre perifericele care pot fi astfel conectate la switchurile Tenda se numără, de exemplu, camerele de supraveghere, access point-urile wireless, terminaleletelefonice VoIP (Voice over Internet Protocol), terminalele intercom, pentru teleconferințe etc.

Astfel, printre clienții care pot beneficia de puterea acestor switchuri se numără hotelurile și pensiunile, companiile care dețin spații de birouri de dimensiuni medii și mari sau dispuse pe mai multe niveluri, companiile din sectorul producției, spitalele, companiile care au nevoie de soluții de securitate fizică etc.

Modelul TEG3210P dispune de opt porturi LAN Base-T Ethernet 10/100/1000 (Gigabit Ethernet), toate cu funcție PoE, și de două porturi Base-X Gigabit SFP. Modelul TEG3224P dispune de 24 de porturi LAN Gigabit Ethernet și de 4 porturi Base-X SFP. Capacitatea maximă de transfer de date este de 20 Gbps în cazul modelului TEG3210P și de 56 Gbps în cazul lui TEG3224P.

În ceea ce privește puterea de alimentare disponibilă, porturile funcționează pe standardele IEEE 802.3af/at, iar puterea de ieșire pentru un port PoE este de maximum 40W în cazul lui TEG3210P (total 115W), în vreme ce pentru modelul superior, TEG3224P, aceasta este de 30W (total 370W).

Ambele switchuri dispun de protecție la suprasarcină la nivel de port individual și la sursa de alimentare, precum și de suport pentru funcții precum VLAN, IGMP, QoS, DHCP Snooping, Telnet etc.

În ceea ce privește funcțiile de securitate, ambele modele asigură protecție împotriva atacurilor ARP și DoS, IP+MAC+PORT+VLAN Bind, filtrare MAC și alte setări legate de securitate, prin intermediul interfeței web.

Cele două switchuri includ porturi SFP (două, în cazul lui TEG3210P, și patru, în cel al lui TEG3224P). Porturile de tip SFP (small form-factor pluggable) instalate în aceste switchuri permit conectarea directă la cabluri de date cu fibră optică și asigură o rată de transfer de 1Gbit/s fiecare.

În cazul modelului TEG3224P, cele patru porturi SFP existente sunt de tip combo, fiind posibilă atât conexiunea directă la un cablu de fibră optică, cât și la unul convențional, de cupru.

Cele două modele sunt disponibile pe piața din România în magazinele partenere de specialitate, la prețuri începând de la 589 lei pentru TEG3210P și respectiv 1945 lei pentru TEG3224P.

Despre TENDA

Fondată în anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscută ca furnizor de top al dispozitivelor și echipamentelor pentru rețea. Tenda deține două centre de cercetare-dezvoltare în Shenzen și Chengdu, China, cu peste 1000 de angajați, un centru de producție cu 2500 de angajați și o nouă bază operațională cu o suprafață de 120.000 mp. Portofoliul Tenda cuprinde dispozitive destinate rețelelor de acasă și pentru afaceri, routere, sisteme mesh, extendere, adaptoare, dispozitive powerline, dispozitive pentru rețele mobile, camere IP, switch-uri, dispozitive CPE broadband etc.

Cu sediul central în Shenzhen, China, Tenda și-a extins aria de afaceti pe piața internațională, deschizând 10 reprezentanțe și 50 de birouri. Tenda este prezentă cu produsele sale, prin intermediul canalelor de distribuție, în peste 100 de țări și la sfârșitul anului 2016 vânzările totale ale companiei se ridicau la peste 700 milioane USD.