Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Dorin Odiațiu, Orange @ Gala DX 2022: Oferim servicii 5G în 21 de orașe și în curând vom ajunge la 25

Dorin ODIAȚIU, Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director – Orange Romania SA @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

BEST TELECOM OPERATOR EMPOWERED BY 5G – ORANGE ROMÂNIA
 – Dorin ODIAȚIU
Public Affairs, Partnerships and Wholesale Director

Acest premiu răsplătește eforturile colegilor mei de a încerca zi de zi să se depășească pe ei înșiși.

Ce am făcut noi, Orange, pentru acest premiu a fost pe partea de rețea, pe partea de 5G, întrucât  la ora actuală oferim servicii 5G în 21 de orașe și în curând cred că vom ajunge la 25.

Avem și rețeaua 4G+, o rețea foarte importantă pentru traficul puternic pe care-l transportă, avem 1.000 de localități acoperite cu 4G+.

Avem fix broadband și acoperim 300 de localități.

Aceste rețele reprezintă eforturile noastre de a digitaliza România zi de zi.

Orange aniversează 25 de ani de prezență ca operator pe piața de telecomunicații din România. De asemenea, aniversăm 20 de ani de când operăm sub brandul Orange.

Pentru noi, anul 2022 a fost marcat și de rebrandingul cu Orange Romania Communications, fostul Telekom Romania Communications.

Suntem rețeaua nr. 1 în ceea ce privește serviciile mobile.

Pe partea de digital, ne-am consolidat brandul nostru YOXO, care devine din ce în ce mai utilizat și mai cunoscut.

Pe partea de responsabilitate socială, Orange a făcut mulți pași. Devenim din ce în ce mai verzi, avem circa 300 de site-uri acoperite cu panouri solare.