Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Nicu Alifantis @ Gala DX 2022: Asistăm la conviețuirea și la colaborarea absolut benefică între analog și digital. Dacă veți pune pe pieptul meu în dreptul inimii un ac de pick-up sau o fibră optică, veți putea auzi glasul sufletului meu

Nicu ALIFANTIS @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile

BEST DIGITAL CULTURAL TRANSFORMATION AWARD @ GALA DIGITAL TRANSFORMATION 2022 by COMUNICAȚII Mobile
– NICU ALIFANTIS
 – muzicianactorpoetcântăreț și compozitor român de muzică folk și muzică de teatru

Bună seara, doamnelor și domnilor! 

Neam de neamul meu de la Brăila n-a primit un astfel de premiu, sunt emoționat, sunt tușat. 

Vă mulțumesc pentru că v-ați îndreptat privirile spre mine, mulțumesc pentru premiul acesta, este o onoare pentru mine.

Am ajuns la aproape 120 de piese muzicale pentru teatru, cea mai recentă va fi lansată peste câteva zile la Teatrul din Târgoviște, iar anul viitor, în data de 14 aprilie, se împlinesc 50 de ani de la debutul meu.

Am crescut într-o casă cu plăci de patefon și vinil, mi-am petrecut adolescența între benzi de magnetofon și casete audio și, mai târziu, am dat nas în nas cu CD-urile și dischetele. Primul computer a fost un ATARI 1040 ST, apoi un Home Studio Tascam 144, un alt Tascam 244. Nu mi-a fost nici ușor și nici nu m-am plictisit.

Am văzut cum, rând pe rând, vinilurile au făcut loc CD-urilor, CD-urile stick-urilor, iar acum asist la revenirea vinilurilor.

Am trăit epoca analogului, cald și prietenos, apoi a digitalului, extrem de riguros, pentru ca acum să asist la conviețuirea și la colaborarea absolut benefică între analog și digital.

În consecință, onorată asistentă, vă mulțumesc că mă onorați cu acest premiu pentru că, dacă veți pune pe pieptul meu în dreptul inimii un ac de pick-up sau o fibră optică, veți putea auzi glasul sufletului meu.