Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win

Dezvoltatorul român de software pentru industria de securitate fizică GTS Global Intelligence achiziționează Lummetry.AI, o altă compania românească de inteligență artificială

GTS Global Intelligence, dezvoltator român de software pentru industria de securitate fizică, achiziționează o altă companie românească, Lummetry.AI, specializată în inteligență artificială.

GTS Global Intelligence se poziţionează ca fiind unicul dezvoltator român de platforme software integrate, dedicate industriei de securitate fizică, parte a GTS Global Technical Group, fiind susținut de Abris Capital Partners, care a început să investească în GTS Global Technical Group în 2019 cu scopul de a accelera procesul de inovare și de a pune bazele unei expansiuni internaționale.

Adrian Stănculescu, partener în cadrul Abris, menţionează faptul că: „De-a lungul ultimilor cinci ani, compania a înregistrat o rată anuală compusă de creștere de aproape 50% și ne așteptăm să susținem o creștere a profitului cu două cifre în următorii cinci ani. Alăturarea celor două echipe ne va ajuta să îmbunătățim serviciile oferite și să ne consolidăm poziția de lider de piață.”

GTS Global Technical Group a fost înființată în 2007 și este formată din două divizii care oferă soluții software pentru industria de securitate, cuprinzând soluții IoT avansate și de automatizare, precum și tehnologii pentru industria de construcții, inginerie și eficiență energetică, managementul facilităților și întreținere tehnică.

GTS Global Intelligence a fost fondată în 2012 pentru a întregi structura GTS Global Technical Group, oferind capabilități pentru dezvoltarea, implementarea și mentenanța unor platforme software dedicate managementului sistemelor de securitate. Compania oferă soluții de securitate pentru sistemul bancar românesc, cât şi în domeniul petrolier, retail, manufacturier sau de distribuție.

 „În ultimii 2 ani, alături de Lummetry.AI, am accelerat includerea algoritmilor de inteligență artificială în tot ceea ce facem, aducând un avantaj extraordinar pentru clienți, care pot beneficia de o tehnologie avansată în condițiile în care platformele utilizate nu au fost gândite inițial pentru a fi monitorizate cu ajutorul unui soft avansat. Astfel, fără investiții adiționale și utilizând echipamente de generație mai veche, clienții noștri au acces la soluții foarte performante.”, precizează Mihai Stănescu, fondator și CEO al GTS Global Intelligence.

Lummetry.AI, compania fondată de către Andrei Damian – Chief Research Officer -, construiește soluții care funcționează ca “motoare” de inteligență artificială. Acestea se integrează în infrastructura existentă de securitate și monitorizare video, dar și în instrumentele IT deja folosite de clienți. Astfel, aceștia își transformă platformele existente în soluții capabile să proceseze automat fluxuri video multiple, dar și cantități mari de date.

 „Înainte de a lansa Lummetry.AI, când am pus bazele Knowledge Investment Group în 2007, focusul era dezvoltarea de software. În 2015, am decis schimbarea direcției companiei către servicii de Data Science, folosind Deep Learning și alte tehnologii avansate specifice Inteligenței Artificiale. Ulterior acestei decizii ne-am refocusat în zona dezvoltării de produse și motoare AI”, explică Andrei Damian, fondatorul companiei și Chief Research Officer. „Această schimbare de direcție s-a dovedit a fi una inspirată, având în vedere faptul că cifra noastră de afaceri în 2021, până în luna august, este de 5 ori mai mare decât cea realizată în anul 2020.  În ceea ce privește integrarea Lummetry.AI în GTS Global Intelligence, știm că acesta este un pas în direcția potrivită și va duce la continuarea acestui trend de creștere”, completează Andrei Damian.

GTS se pregătește să lanseze în următoarele luni o nouă platformă software pentru monitorizarea și managementul sistemelor de securitate. Aceasta va include și module integrate, pe bază de inteligență artificială, precum detecție efracție, numărare de persoane, identificare prezență persoane, identificare anomalii camere sau detecție de aglomerări.