Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

#AI de la Accenture – investiţii de 3 miliarde USD, în inteligenţa artificială pentru accelerarea procesului de reinventare al clienților

Americanii de la Accenture anunță extinderea diviziei Data & AI cu soluții noi și modele predefinite dedicate companiilor din 19 industrii care vor să genereze valoare. Compania americană lansează platforma AI Navigator for Enterprise construită pentru a ghida strategia IA, scenariile de utilizare, documentele de fundamentare, luarea deciziilor și politicile responsabile. De asemenea, Accenture lansează şi Center for Advanced AI pentru a ajuta la maximizarea valorii IA generative și a altor tipuri de IA. În acest scop, compania va dubla numărul de talente în domeniul IA la 80.000 de persoane prin angajări, achiziții și formare profesională.

Accenture (NYSE: ACN) a anunțat pe 12 iunie investiții de 3 miliarde de dolari pe o perioadă de trei ani în divizia Data & AI oferind astfel clienților din toate industriile posibilitatea să progreseze rapid, responsabil și să folosească Inteligența Artificială (IA) pentru a obține o creștere accelerată, eficiență și reziliență.

„”Există un interes fără precedent în toate domeniile de inteligență artificială, iar investiția substanțială pe care o facem în divizia noastră Data&AI va ajuta clienții să treacă de la interes la acțiune și la valoare, într-un mod responsabil și cu exemple clare„, pretinde Julie Sweet, președinte și CEO, Accenture.

Companiile care construiesc o bază solidă de Inteligență Artificială prin adoptarea și extinderea tehnologiei acum, când aceasta este matură și oferă o valoare clară, vor fi mai bine poziționate pentru a se reinventa, a concura și a atinge noi niveluri de performanță. Clienții noștri operează în medii complexe și, într-un moment în care tehnologia se schimbă rapid, înțelegerea noastră profundă a soluțiilor din ecosistem ne permite să îi ajutăm să se orienteze rapid și eficient pentru a lua decizii inteligente.”

Investiția se bazează pe poziția de lider de peste un deceniu a Accenture în domeniul AI, expertiza companiei cuprinzând peste 1.450 de brevete și cereri de brevete în curs de examinare la nivel mondial și sute de soluții la scară largă pentru clienți, de la marketing la retail și de la securitate la producție.

Accenture a încorporat AI în abordarea de furnizare a serviciilor, generând eficiență, perspective și accelerând valoarea pentru mii de clienți prin intermediul platformelor sale, precum myWizard, SynOps și MyNav. Compania şi-a dezvoltat propriul cadru de inteligență artificială responsabilă, care acum face parte din modul în care Accenture își desfășoară activitatea pentru clienți, este inclus în codul de etică al companiei și stă la baza rigurosului său program de conformitate cu principiile inteligenței artificiale responsabile. De asemenea, Accenture lucrează în prezent cu mulți clienți la proiecte de inteligență artificială generativă, cum ar fi sprijinirea unui grup hotelier în gestionarea cererilor clienților sau a unui sistem judiciar în sintetizarea informațiilor despre procesele judiciare din sute de mii de documente complexe.

Seria de investiții anunţată de oficialii companiei este orientată cu predilecţie către companiile ce vor să dezvolte noi strategii, modele de operare  și arhitectura digitală de bază de care vor avea nevoie pentru a valorifica inovația IA:

  • Accenture va investi în resurse, soluții pentru industrie, ventures, achiziții, talente și parteneriate de ecosistem, care vor aprofunda și dezvolta noi competențe și abilități pentru Inteligența Artificială cu rol de diagnosticare, predicție și generare.
  • Divizia Data & AI își va dubla personalul, ajungând la 80.000 de profesioniști, printr-un mix de angajări, achiziții și training.
  • Noul AI Navigator for Enterprise este o platformă generativă bazată pe inteligență artificială, care va ajuta clienții să definească o cazuistică de afaceri, să ia decizii, să parcurgă traseele de inteligență artificială, să aleagă arhitecturi și să înțeleagă algoritmii și modelele pentru a genera valoare în mod responsabil. Pornind de la eforturile proprii ale Accenture, platforma va include resurse menite să accelereze practicile responsabile de Inteligență Artificială și programele de respectare a conformității.
  • Accenture va crea acceleratoare pentru pregătirea în materie de date și inteligență artificială în 19 industrii distincte, precum și modele industriale și funcționale predefinite care să profite de noile capacități generative ale inteligenței artificiale.
  • Pentru a avansa în utilizarea inteligenței artificiale generative, Centrul pentru Inteligența Artificială Avansată este dedicat maximizării valorii acestei tehnologii la nivelul clienților și în cadrul Accenture. Acest lucru include cercetare și dezvoltare și investiții extinse pentru a reimagina furnizarea de servicii folosind capabilități generative și alte capabilități emergente de inteligență artificială.
  • Compania va investi în relații noi și existente în cadrul ecosistemelor sale de cloud, date și inteligență artificială de top din industrie, pentru a reinventa tipul de muncă realizat pentru clienți. De exemplu, dezvoltatorii care folosesc modele pre-construite pentru a îmbunătăți generarea de prototipuri sau creatorii care construiesc medii virtuale dinamice care se pot adapta în funcție de schimbările din lumea reală.

În următorul deceniu, Inteligența Artificială va fi o mega-tendință, care va transforma industriile, companiile și modul în care trăim și lucrăm, pe măsură ce Inteligența Artificială generativă va transforma munca realizată în 40% din timp„, a declarat Paul Daugherty, director executiv al grupului Accenture Technology. „Practica noastră extinsă de Data & AI reunește întreaga putere și amploare a Accenture în crearea de soluții specifice fiecărui domeniu, care îi vor ajuta pe clienții noștri să valorifice întregul potențial al IA pentru a-și remodela strategia, tehnologia și modul de lucru, generând inovație și valoare în mod responsabil și mai rapid ca niciodată.”