Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Dacă sunteţi în Suceava, puteţi testa serviciile 5G de la Orange

Orange adaugă Suceava pe harta orașelor cu acoperire 5G, acesta fiind cel de al 21-lea oraş în care rețeaua Orange 5G este prezentă, pe lângă Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Sibiu și Timișoara, dar și în localități din județul Ilfov, stațiuni montane și estivale.

Pe baza analizei Ookla a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence bazate pe măsurătorile realizate de către utilizatorii români ai aplicaţiei Speedtest, în Q1-Q2 2022 pentru operatorii telecom din România, Orange România susţine că oferă o experiență de conectivitate completă în cea mai rapidă rețea fixă, cea mai rapidă rețea mobilă, cea mai bună rețea mobilă și cu cea mai mare acoperire mobilă.

În rețeaua Orange 5G vitezele maxime de descărcare sunt de până la 1.2 Gbps, iar cele medii de 600 Mbps, similare celor furnizate de internetul prin fibră optică.

Oferta Orange cuprinde și soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice ori companii, pe care le pot accesa acum și clienții din Suceava. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Amintim că în urma licitației de spectru recent organizată de ANCOM, Orange a câștigat dreptul de a utiliza 220 MHz în frecvențele 700 MHz, 1500 MHz și 3400-3800 MHz. În urma licitației, Orange a devenit operatorul din România cu cel mai mare portofoliu de spectru, care își asumă cele mai multe obligații de acoperire a teritoriului national și dezvotare a rețelelor 5G, dar și operatorul cu cele mai mari investiții, taxele de licență pentru achiziționarea acestor drepturi ridicându-se la 264,6 milioane €.