Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

Cum, cât şi ce conţinut online şi offline au consumat românii în 2022 – raport Starcom România

Starcom România a lansat cea de-a noua ediție a compendiumului de date Consumer Report despre comportamentul românilor în materie de consum de conținut online și offline şi dispozitive electronice utilizate.

Andreea Zanfir, Head of Consumer Insights, Starcom România, precizează că raportul indică faptul că “Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare. Dacă anul trecut, brand-ul prima drept criteriu de alegere a unui produs/serviciu, anul acesta, caracteristicile produsului cântăresc mai mult în finalizarea procesului de achiziție, putând duce la selectarea unor opțiuni mai accesibile în satisfacerea acelorași nevoi”.

Iată principalele concluzii ale Consumer Report 2022

Pe lângă  dispozitivele electronice sau aplicațiile fără de care viața poate fi greu de imaginat în zilele noastre, precum rețelele de socializare sau electrocasnicele inteligente, asistăm la evoluții și tehnologii noi la nivel local, precum roboții, inteligența artificială sau realitatea augmentată care stârnesc curiozitatea consumatorilor indiferent de segmentul de vârstă.

O nouă experiență de vizionare

Serviciile de TV online au câștigat mai mult teren în acest an, în special în rândul tinerilor necăsătoriți (60%) și a familiilor cu copii (44%).

Smartphone-urile au devenit „the King

Smartphone-urile continuă să fie din ce în ce mai folosite de toate segmentele de consumatori, fiind dispozitivul preferat pentru navigarea pe internet (peste 90% în cazul adolescenților, tinerilor și familiilor cu copii).

Generațiile tinere continuă să petreacă cel mai mult timp pe internet, iar dintre dispozitivele electronice deținute în gospodărie, laptop-urile rămân cele mai populare. Generațiile tinere și familiile cu copii sunt principalii utilizatori ai acestora, folosindu-le pentru muncă, școală și alte activități recurente.

De la conectare la delectare

Socializarea/mesageria instant continuă să fie principalul motiv pentru care oamenii folosesc telefoanele mobile. Adolescenții folosesc telefoanele mai degrabă în scop de divertisment, în timp ce tinerii necăsătoriți folosesc mai mult aplicațiile de e-mail și navigare.

Telegram – o platformă promițătoare

Deși Facebook, Whatsapp și Instagram domină topul preferințelor în materie de social media, TikTok continuă să câștige teren important, depășind Instagram în zonele rurale. Față de 2021, un salt important în clasament a făcut Telegram, fiind din ce în ce mai preferat pentru mesageria instant, în special în rândurile tinerilor necăsătoriți.

Tendințe tehnologice

Pivind spre viitor, accesoriile smart rămân cele mai utilizate tehnologii, în 2022, într-o măsură mai mare de către familiile cu copii. În același timp, tinerii necăsătoriți au utilizat cu precădere în acest an tehnologii precum: 5G, electrocasnice inteligente, roboți și AR. Tehnologii precum confidențialitatea datelor și energia verde se află în centrul atenției pentru segmentele mature (familii).