Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Încep înscrierile pentru „Bursele Telekom”, ediția 2024

Telekom Romania Mobile deschide înscrierile pentru programul ”Bursele Telekom”, în cadrul căruia zece studenți din anul I de studii vor primi burse de câte 3.300 de lei pe perioada studiilor.

Sunt eligibili studenții din anul I, cu rezultate școlare foarte bune, obiective de carieră foarte bine stabilite, cu proiecte extra curriculare și activități de voluntariat remarcabile, înscriși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, programul de studii licență, categoriile buget sau taxă, la zi, la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, respectiv telecomunicații și tehnologia informației, se precizează într-un comunicat al companiei.

Susținerea financiară este egală cu salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie – iunie 2024, lunar, pentru fiecare student. Actualmente, acesta este de 3.300 de lei brut și poate fi modificat în funcție de deciziile Guvernului în 2024.

Ștefania Petre, Director Afaceri Externe și Securitate, Telekom Romania Mobile, precizează că ”Din dorința de a contribui la formarea celor mai buni dintre tinerii României, oferim aceste burse, încă din 2010, unor studenți remarcabili care au potențialul de a deveni liderii de mâine. Având în vedere cererea ridicată pe piața muncii pentru forța de muncă specializată în STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), este important să susținem tinerii care au rezultate academice excepționale și în egală măsură, se implică în proiecte care ajută la dobândirea diferitelor tipuri de abilități, devenind astfel cât mai performanți și pregătiți pentru viitor”.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. În prima etapă, care este și eliminatorie, se completează și se trimite formularul de înscriere pe website-ul www.burseletelekom.ro . În această etapă vor fi selectați 20 finaliști, care se vor califica în etapa a doua – participarea la un interviu online – în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii celor 10 burse.

Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 14 noiembrie 2023 – 18 ianuarie 2024, astfel:

  • 14 noiembrie 2023, ora 12:00 – 29 decembrie 2023, ora 18:00  –  înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;
  • 8 ianuarie 2024 – anunțarea celor 20 finaliști;
  • 16 ianuarie 2024 – sesiunea de interviuri online cu juriul Bursele Telekom;
  • 18 ianuarie 2024 – anunțarea celor 10 studenți câștigători.

Programul „Bursele Telekom” a fost lansat în anul 2010. Până în prezent, 130 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au primit susținere financiară din partea Telekom Romania Mobile.