Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Cu aplicaţia ING SoftPOS, comercianţii pot să renunțe la POS și să încaseze plăți cu telefonul mobil

Aplicaţia ING SoftPOS, lansată ING Bank România pe 15 februarie, transformă dispozitivele mobile cu sistem de operare Android într-un POS, care acceptă plăți contactless efectuate cu cardul, telefonul sau orice alte accesorii de plată dotate cu tehnologia NFC. Noua aplicaţie oferă funcționalitățile unui POS, comercianții putând accepta plăți oricând și oriunde le permite conexiunea la internet a telefonului mobil. 

Concret, comerciantul introduce suma de plată, iar cumpărătorul apropie telefonul mobil sau cardul de dispozitivul acestuia. Aplicația procesează plata, iar comerciantul primește confirmarea plății electronic, fără consum de hârtie, pe care o poate trimite clientului prin cod QR sau e-mail, dacă acesta dorește.
Prin ING SoftPOS, comerciantul are acces 24/24 și în timp real la istoricul plăților, evoluția vânzărilor, administrarea utilizatorilor și extragerea de rapoarte.

ING furnizează soluția prin două aplicații separate: ING SoftPOS – certificată CPoC (Contactless Payments on COTS) și ING SoftPOS PIN PAD – o aplicație dedicată capturării și criptării PIN-ului plătitorilor, certificată de instituții acreditate de Visa și Mastercard.

Oficialii ING Bank precizează că noua aplicaţie poate fi accesată inclusiv de comercianții care nu sunt clienți ING.  

Aplicația ING SoftPOS a fost dezvoltată în parteneriat cu Payten Services Romania și SoftPos sp z o.o. și este susținută de Visa și Mastercard.

„ING SoftPOS reprezintă o alternativă pentru antreprenorii care au nevoie de mobilitate şi care nu vor mai avea nevoie de terminale de plată, pentru că toate tranzacțiile se vor putea efectua prin intermediul telefonului mobil. În plus, vor beneficia de costuri reduse și zero taxe pentru închiriere sau administrare.”, precizează Crina Nicolae, director dezvoltare carduri în cadrul ING Bank România.