Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Cristian OANCEA, Huawei @ EDU INVEST 2024: IdeaHub este o tablă inteligentă de tip colaborare, ce permite videoconferințe cu algoritmi AI, pentru transformarea digitală în educație

Cristian OANCEA – Product Manager – HUAWEI @ Conferința EDU INVEST 2024 – Transformarea Digitală în Educație, Learning & HR, organizată de Digital Transformation Council pe 16 februarie 2024, moderată de Ion Vaciu și Roxana Onea.

Produsul pe care o să îl prezint este o tablă inteligentă de colaborare, IdeaHub, în traducere un centru de idei, care înseamnă practic o platformă, un hardware, un produs finit în care putem să integrăm diferite nevoi, cât și anumite procese prin care putem să satisfacem aceste nevoi.

VIDEO CONFERINȚA

IdeaHub a ajuns anul acesta la a 3-a generație, care este prezentă și pe piața din România. Chiar avem implementat un demo pentru sectorul de digitalizare a educației, pe care personal l-am implementat alături de un partener Huawei la un liceu din Slatina, și pe care îl folosesc atât profesorii, cât și elevii. Avem demo-uri implementate și în alte școli și universități din România.

Practic, acest hardware, IdeaHub, este mai mult decât o simplă tablă inteligentă pe care putem să o găsim oriunde.

Digitalizarea înseamnă un succes și deja am ajuns în punctul în care trebuie să înțelegem această digitalizare, atât pentru IMM uri, cât și pentru educație, cu proiectele derulate prin intermediul PNRR care s-au lansat în ultimii ani, anul acesta fiind unul dintre cei mai importanți.

În privința IdeaHub, avem 3 componente de care ne legăm întotdeauna atât pe partea de vânzare, cât și pe partea tehnică, ca să putem să satisfacem atât nevoile elevilor, cât și ale profesorilor, pentru că ambele grupe sunt clienții noștri. Prima parte și cea mai importantă este zona de videoconferință. Un sistem de videoconferință nu înseamnă o simplă cameră pe care o folosesc ca să pot susține o conferință. Un profesor poate are nevoie de un expert dintr-o altă țară sau poate este necesar să ne conectăm cu alte regiuni sau zone din România și de aceea această componentă este extrem de importantă. Mai mult, tot ceea ce înseamnă digitalizare a fost inclus în această componentă, respectiv noi oferim algoritmi specifici prin intermediul inteligenței artificiale în partea de video conferință. Camera a fost adaptată, printr-un partener, pe bază de software. Acea cameră a fost folosită pentru un program de VR, de Virtual Learning și astfel a facilitate, de exemplu, un program de educație dedicat pentru zona de arhitectură ca să poată fi folosită 100%.
A 2-a parte foarte importantă este cea de colaborare. Tabla noastră este o tablă inteligentă de tip colaborare. În zilele noastre, într-o sală de curs se regăsesc foarte multe terminale, de la telefon la laptop, la tablet etc.

Important este că IdeaHub a fost conceput de așa manieră încât să se poată conecta cu toate terminalele disponibile, inclusive cu cele de viitor, deci o platformă deschisă în care putem să colaborăm cu alți dezvoltatori de terminale de tip hardware, ca să putem să oferim o experiență și o soluție cât mai simplă. Am reușit să înțeleg faptul că această colaborare nu înseamnă doar ceea ce știam noi din interiorul companiei, o simplă conectivitate, ci înseamnă să oferi o facilitate, o soluție completă în care tu poți să te conectezi cu toate terminalele existente, dar și cu cele din viitor.

Ultima componentă și cea mai importantă este cea de inteligență. Noi îi spunem zona inteligentă – AI. Pentru noi, AI nu înseamnă atât de mult acea componentă brută, hardware sau software. Noi încercăm să explicăm această parte din IdeaHub ca fiind acele, fie software, fie programe, fie chiar terminale care sunt conectate la cloud. Astfel, oferim o facilitate sporită pentru clienții noștri finali, care pot folosi un terminal sau un program deja existent și pot face tranziționarea de pe terminalul respectiv direct în IdeaHub, un fel de plug&play, un terminal pe care l-am scos din cutie, l-am băgat în priză, l-am instalat și deja pot să încep să lucrez pe el, indiferent de sistemul sau programul de care am nevoie. Încercăm să includem într-un singur terminal toate aceste tehnicalități.

Vă prezint două cazuri concrete legate de tema acestei conferințe, digitalizarea educației, realizate de partenerii și colegii noștri din Spania. Huawei Spania, alături de partenerul Vuela, a reușit în perioada pandemiei să ajute școlile și liceele din zonele rurale din Spania să tranziționeze metoda clasică de educație într-o zonă digitală, creând o soluție simplă, facilă și rapidă. Practic, pandemia ne-a forțat să implementăm foarte rapid o soluție extraordinar de simplă.

Din anul 2022 s-a continuat această idee, pornind de la premiza nevoii de digitalizare. În perioada 2022 – 2023, partenerul nostru din Spania a reușit să genereze și să creeze soluții pentru peste 500 de clase digitale.

În acest proiect s-au implementat 400 de table de tip whiteboard, prima generație a tablei Huawei. Beneficiul a fost un produs all in one, un device care s-a instalat fizic. Profesorul a putut să își desfășoare cursul și formatul educațional într-un format digital, cu o minimă intervenție externă. Practic, profesorul nu a avut nevoie de un curs specific, pentru că aceeași aplicație pe care o regăsește fie pe laptop, fie pe alte terminale, a putut să o folosească și pe IdeaHub. A putut chiar să ia acea aplicație prin intermediul terminalului personal și să o folosească pe IdeaHub.

Al 2-lea caz, mai tehnic, arată capacitatea IdeaHub-ului – până unde putem să mergem cu tablele interactive și ce dezvoltări face Huawei.

Fondazione, partenerul Huawei din Italia, este o firmă care a creat un software dedicat pentru zona de arhitectură. S-a identificat aceasta necesitate în Italia, în zona de educație pe arhitectură, de a se crea un software care să îi ajute mai mult pe studenți și să le ofere o practică în timp real, deci nu să existe un format de curs și apoi să existe o practică, ci studenții chiar să practice teoria pe care o învață.

Aici fac o referire la doamna Daniela Vișoianu, care a spus că trebuie să existe o relație profesor-student. Colegii și partenerii noștri din Italia au creat acest mediu și au înțeles că zona de arhitectură și cursurile de arhitectură sunt cumva rigide și necesită ca profesorul să determine formatul de cursuri, iar apoi studenții, prin practică, să învețe și să se specializeze. Prin intermediul IdeaHub-ului și a unui software dedicat realizat de partenerii noștri, s-a creat această soluție, respectiv un mediu de realitate virtuală, un mediu de exercițiu comun al studenților în care ei pot genera forme geometrice sau pot rezolva temele împreună, într-un mediu 3D, profesorul văzând pe IdeaHub ceea ce fac studenții în timp real.  

Huawei încearcă prin această platformă hardware, IdeaHub, să ofere o soluție care să răspundă la toate nevoile și cerințele clienților noștri, profesorii și elevii.