Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

VIDEO Conferinţa DIGITAL TRANSFORMATION: Svetlana Gomboş, MFE – Fără o bază de date cu toți cetățenii României, nu putem merge mai departe cu alte proiecte IT&C

Svetlana GOMBOŞ, Director General, Direcția Generală Programe Europene Competitivitate, Ministerul Fondurilor Europene, la Conferinţa “Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: Până la finele anului 2020, sper să acoperim prin proiectele IT&C demarate 36 de evenimente de viață, cum ar fi naștere, deces sau căsătorie. Fără o bază de date cu toți cetățenii României, nu putem merge mai departe cu alte proiecte IT&C.


Bani pentru proiecte IT&C au fost și vor mai fi, iar utilizarea acestora depinde și de inițiativa celor care au nevoie de ele. Cu alte cuvinte, avem nevoie de sprijinul dvs, de redactarea de proiecte în funcție de necesităţile identificate.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei „Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.