Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave

VIDEO Conferinţa DIGITAL TRANSFORMATION: Ionel-Sorin Bălan, STS: Recomandăm autorităților statului să implementeze cloud-ul guvernamental

Ionel-Sorin BĂLAN, Prim-Adjunct Director, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, la Conferinţa “Digital Transformation Agenda of Romania” din 10 februarie 2020: Existența și administrarea unei rețele speciale de comunicații reprezintă un avantaj. STS are puncte de acces la nivelul fiecărui județ. Aproape 1.500 de UAT-uri au acces la hub-ul STS.


Din punct de vedere al aplicațiilor informatice prin care statul furnizează servicii electronice populației, acestea sunt scrise în baza unui tehnologii vechi și trebuie aduse la nivelul anului 2020. Nici pe partea de hardware situația nu este una corespunzătoare. În schimb, România este un stat cu rețele publice dezvoltate corespunzător.


Recomandăm autorităților statului să implementeze cloud-ul guvernamental, care ar putea oferi cetățenilor perspectiva că datele sunt în siguranță.
Printr-o astfel de platformă, în doi ani de la semnarea contractului, putem să avem cloud guvernamental. Dacă se lucrează curat, concurențial, România are capacitatea (resurse financiare, specialiști) să implementeze proiecte majore, de impact pentru cetățeni și mediul afacerilor.

Transformarea digitală a administraţiei publice centrale şi locale, încrederea digitală, semnătura digitală şi practicarea corectă a e-Guvernării au fost liniile de forță ale Conferinţei „Digital Transformation Agenda of Romania”, organizată pe 10 februarie 2020 de către Consiliul Consultativ IT&C (ICT CC), primul think tank românesc specializat în Transformarea Digitală, cu participarea CIO Office al Guvernului României. ”Transformarea digitală este un proces axat preponderent pe acțiunea de a transforma, ca act de management al afacerilor, digitalul fiind doar un atribut al tehnologiei, constituind totodată și o oportunitate valoroasă pentru operatorii telecom să întoarcă piața de afaceri pe direcția creșterii economice”, a declarat Ion Vaciu, președintele ICT CC.