Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Comisia Europeană lansează o nouă generație de centre EUROPE DIRECT, pentru accelerarea tranziţiei verde şi a tranziţiei digitalei în UE

O nouă generație de peste 420 de centre EUROPE DIRECT își începe activitatea în întreaga UE, conform oficialilor CE. Cu un mandat care va dura până la sfârșitul anului 2025, aceste centre vor aduce Uniunea Europeană, politicile și valorile acesteia în toate colțurile Europei. Noile centre vor stabili o legătură importantă între instituțiile UE și cetățeni, contribuind la explicarea modului în care Europa combate pandemia de COVID-19, stimulând redresarea economică prin intermediul programului NextGenerationEU și abordând noile direcţii pprvind tranziția verde și tranziția digitală.

Noua rețea EUROPE DIRECT va aduce o schimbare concretă pentru toţi cetățenii UE, asigurând o informare oportună și obiectivă cu privire la chestiunile europene și vor depune eforturi pentru a interacționa cu cetățenii privind starea și viitorul UE. Prin intermediul acestor activități de informare și implicare, centrele își vor aduce contribuția la sfera publică europeană și vor spori gradul de conștientizare cu privire la UE și la prioritățile, oportunitățile și provocările sale.

Rolul și mandatul centrelor EUROPE DIRECT 
Noile centre au fost modernizate, în mod semnificativ, față de generațiile anterioare, astfel noua generație:

1. va implica publicul în evenimente, dialoguri cu cetățenii și în diferite forme de interacțiune offline și online, în special în ceea ce privește Conferința privind viitorul Europei;

2. va pune la dispoziția mass-media și a multiplicatorilor de opinie locali conținut relevant privind politicile și prioritățile UE și îi va implica în activitățile centrelor;

3. va ajuta Comisia să obțină o imagine de ansamblu a sensibilităților locale legate de politicile UE;

4. va promova cetățenia europeană activă în școli;

5. va promova coordonarea cu alte rețele ale UE prezente în regiuni, asigurându-le cetățenilor, organizațiilor sau companiilor accesul cu mai multă ușurință la destinațiile adecvate.

Cetățenii pot contacta cel mai apropiat centru EUROPE DIRECT selectând pe hartă statul membru în care aceştia se află.

Europa mai aproape de cetățeni
CE lansează un apel în vederea selecției unei noi generații de centre EUROPE DIRECT pentru perioada 1 mai 2021- 31 decembrie 2025. Scopul EUROPE DIRECT este de a face Europa mai accesibilă oamenilor de la nivel local și regional, dar și de a dezbate împreuna cu ei despre Uniunea Europeană și politicile sale, priorități și viitor.

EUROPE DIRECT vor informa cetățenii despre Uniunea Europeană și vor organiza activități cum ar fi dezbateri locale cu cetățenii, crearea de parteneriate locale, inclusiv cu presa și vor susține instituțiilor europene pentru o mai bună înțelegere a  sensibilităților, preocupărilor și opiniei publice din respectivele zone geografice.

Suma totală estimată alocată pentru România în 2021 (mai-decembrie) este de  563.208 Euro. Pentru perioada 2022-2025, grantul anual dedicat fiecărui centru EUROPE DIRECT va fi de 30.400 Euro. Propunerile de proiect au fost așteptate până in 15 octombrie 2020.

Detaliile și procedura de transmitere a propunerilor

Harta centrelor EUROPE DIRECT din România este disponibilă aici.