Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

DIGI organizează un centru mobil de vaccinare pentru angajaţii din Bucureşti

DIGI a organizat un centru mobil de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 într-unul dintre sediile grupului, în susţinerea procesului de imunizare colectivă. Centrul a fost organizat cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică București și al partenerului medical, Grupul MedLife, prin Clinicile și Laboratoarele Sfânta Maria.

250 de persoane au optat pentru vaccinare, fiind vorba de salariații care își desfășoară activitatea în București și localitățile limitrofe, dar și de membri ai familiilor acestora, inclusiv minori cu vârste peste 16 ani. Serul cu care aceștia au fost imunizați este Pfizer, iar rapelul se va organiza de către angajator, în aceleași condiții, peste 21 de zile calendaristice.Prin acest proiect punem la dispoziția angajaților noștri și a membrilor familiilor lor un centru de vaccinare, care să faciliteze, în condiții optime, imunizarea împotriva virusului SARS-COV-2. Numărul persoanelor înscrise a depășit așteptările inițiale, fapt care denotă grija salariaților noștri pentru sănătatea proprie și a celor din jur, respectiv responsabilitate și spirit civic.”, precizează Camelia Maria, director al Departamentului Resurse Umane DIGI

De la declanșarea pandemiei, pentru a proteja sănătatea angajaților și a familiilor acestora, operatorul a asigurat materiale de protecție și dezinfecție zilnice, precum și distanțarea socială în spațiile de lucru și magazine. DIGI a pus la dispoziție şi testarea gratuită, cu teste PCR, pentru salariații care prezentau simptome specifice sau doar având suspiciunea de potențială infectare, cu scopul de a evita răspândirea virusului și a facilita asistența medicală de specialitate imediată.

Grupul DIGI este unul dintre cei mai mari angajatori din România și cel mai important angajator din mediul antreprenorial autohton, cu peste 14.600 de salariați, la 31 decembrie 2020.