Coletăria.ro începe să livreze şi la domiciliu și crește numărul de pick-up pointuri în service-urile GSM și de printing

Coletăria.ro lansează serviciul de livrare la domiciliu și crește numărul de pick-up point-uri din magazinele de service GSM și de printing,

În doar o săptămână, Coletăria.ro a deschis 10 noi puncte pick-up în magazinele de service GSM și de printing în Baia Mare, Bistrița Năsăud, Brăila, București, Constanța, Galați, Pitești și Timișoara și estimează dublarea numărului acestora până la finalul lunii.

 „În contextul stării de urgentă, ca urmare a interdicțiilor de circulație impuse de autorități, am observat, așa cum ne așteptam, o scădere a volumului de colete cu ridicare din punctele pick-up Coletăria.ro, dar, în același timp, am observat o dublare a numărului de colete livrate la adresă, ceea ce demonstrează că mare parte dintre coletele destinate punctelor pick-up au fost redirecționate spre livrarea la domiciliu. Astfel, am îmbunătățit procesele de asistență, oferindu-le clienților posibilitatea de livrare la domiciliu, în situațiile în care nu se pot deplasa personal să ridice coletul de la punctul pick-up selectat anterior pe site-ul magazinului online. De asemenea, suntem în contact cu partenerii noștri, cu punctele pick-up, privind programul de funcționare, numărul de colete în locație etc., astfel încât să fie evitate aglomerările de persoane în acele locații și să fim aliniați cu prevederile autorităților. Vizăm orice magazin fizic care se încadrează în standardele Coletăria.ro privind activitatea de punct pick-up și al cărui domeniu de activitate nu se regăsește în restricțiile impuse de către autorități”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro. (foto)

Coletăria.ro introduce şi livrările în SUA, de la 60 de lei
Coletăria.ro precizează că preia și livrează toate coletele cu destinații în toate cele 27 de țări din Uniunea Europeană, plus Marea Britanie, Ucraina și Federația Rusă. Începând cu 1 aprilie, Coletăria.ro acoperă și Statele Unite ale Americii, unde operează livrări la prețuri începând de la 60 de lei/colet.

Coletăria.ro este parte a grupului Packeta, cu cea mai mare rețea de puncte pick-up din Europa Centrală și de Est. Compania a intrat pe piața din România în urmă cu doi ani. Până în prezent, grupul Packeta a transportat peste 20 de milioane de colete, datorită colaborării cu peste 28.000 de magazine online și selleri și operează peste 4.200 de puncte pick-up în Europa Centrală și de Est.