Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Clienții Sodexo vor putea plăti prin intermediul portofelului digital – Apple Pay

Utilizatorii Sodexo vor avea acces la serviciul inovator Apple Pay pentru toate plățile făcute folosind tichetele de masă digitale, de vacanță și chiar și pentru noile produse, tichetele cadou și culturale. „Mediul de business este în continuă schimbare sub impactul direct al dezvoltărilor din domeniul IT și al digitalizării și suntem încântați să aducem aceste noutăți pentru angajații din România care utilizează tichete. Românii au o mare deschidere către digitalizare, plata cu telefonul mobil începe să fie adoptată de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori și prin acest proiect rămânem fideli promisiunii Sodexo de a răspunde constant așteptărilor clienților noștri”, precizează Sven Marinus (foto), CEO Sodexo România.

Aceștia vor putea plăti utilizând direct telefonul sau smartwatch-ul Apple, fără a mai scoate cardul Sodexo. Sistemul de plată oferit de Apple Pay este securizat cu Face ID, Touch ID sau codul de deblocare al telefonului. Tehnologia funcționează pe Apple Watch, iPhone 6 și toate modelele apărute ulterior.

Apple Pay este o tehnologie inovatoare de plată contactless pentru dispozitivele Apple IPhone și Apple Watch prin utilizarea căreia cardurile sunt stocate direct în dispozitivele mobile, iar plata se face prin intermediul acestora. Plata prin Apple Pay funcționează oriunde sunt acceptate și plăti contactless obișnuite.

În România, procentul tranzacțiilor contactless se situează la aproape 70% din totalul tranzacțiilor cu cardul, peste nivelul de 50% înregistrat la nivel european. În cazul utilizării cardurilor de masă, ponderea este și mai mare. Astfel, 96% dintre clienții Sodexo preferă deja avantaje oferite de cardul contactless, iar tranzacția medie înregistrată este de 42 RON.

Conform unui studiu intern, în ultimele 6 luni, Sodexo a înregistrat o medie de 2.75 mil de tranzacții contactless pe lună. Această medie se află în creștere datorită rapidității și eficientei executării plăților sub 100 RON, reprezentând principalele avantaje ale utilizării cardurilor de masă în schimbul tichetelor tradiționale. Mai mult, utilizatorii Sodexo au acces la peste 20.000 locații afiliate la card, întărind astfel avantajele oferite de plata prin serviciul contactless. Prin aplicația Card Sodexo Romania, utilizatorii au acces în timp real la informații despre card și soldul contului precum și la rețeaua de locații afiliate. Aplicația este foarte apreciată de comunitatea Sodexo, având un rating de 4.8 în magazinul Apple Play și respectiv 4.7 în Google Play în baza a peste 36.000 de voturi.

Serviciul Apple Pay are peste 383 milioane de utilizatori în întreaga lumea fiind în topul securității serviciilor de plăți cu telefonul. La nivel mondial, plățile cu telefonul vor crește cu 28% până în 2022 devenind, după cardurile de debit, cea mai utilizată metodă de plată.