Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win Library zlib padthaibaannaa.fi omin kasin mielenkiintoinen

CERT-RO lansează un program de voluntariat împotriva atacurilor de securitate cibernetică asupra sistemului medical din România

CERT-RO, împreună cu un grup de profesioniști în domeniul securității cibernetice, au lansat un program de voluntariat, pentru a sprijini furnizorii de servicii de sănătate din România să facă față provocărilor crizei pandemiei COVID-19.

Inițiativa poartă numele Cyber Volunteers-19 și este inspirată după un program similar, lansat în Marea Britanie. Obiectivul principal al inițiativei este asigurarea serviciilor de prevenire și răspuns în cazul atacurilor de securitate cibernetică lansate împotriva serviciilor de asistență medicală din România.

Potrivit oficialilor CERT-RO, programul de voluntariat este deschis profesioniştilor în domeniul securității cibernetice, pe care îi invită să se alăture iniţiativei prin grupul LinkedIn dedicat.

Furnizorii de servicii medicale, care au nevoie de asistență, pot contacta CERT-RO la adresa alerte.spitale@cert.ro sau pot utiliza formularul de contact de pe site-ul CERT-RO.