Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

CEO-ul Grupului Kontron AG, din care face parte şi S&T România: Vrem să devenim un jucător pur IoT

Grupul Kontron AG (fost S&T AG) anunță vânzarea unor părți din activitatea de servicii IT către VINCI Energies S.A, în cadrul proiectului „Focus”, decizia venind în baza strategiei de concentrare a activității pe soluțiile inteligente IoT și de adaptare la schimbările de pe piața europeană de IT. Menționăm că Grupul S&T AG și-a schimbat denumirea în Kontron AG la 1 iunie 2022.

Grupul a decis păstrarea în componența sa a filialelor S&T care operează în Austria, România și Ungaria.

Hannes Niederhauser (foto), CEO al Grupului Kontron AG, precizează că „Semnarea contractului marchează un moment de referință în drumul nostru spre a deveni un jucător pur IoT, cu profitabilitate netă estimată semnificativ mai mare pentru 2023 și o lichiditate care ne va permite să facem achiziții importante în viitor. Strategia noastră pentru 2022 rămâne neschimbată, previzionând venituri de 1.120 mil EUR și o profitabilitate de peste 10%. Subsidiarele din Austria, România şi Ungaria rămase în portofoliul companiei sunt vârful de lance pentru concentrarea eforturilor strategice de dezvoltare a soluțiilor inteligente IoT”.

La rândul său, Nicoleta Macovei, Directorul S&T România (foto st. 2), punctează faptul că „S&T România este în continuare proprietate a Grupului Kontron AG și activitatea companiei nu este afectată în niciun fel de această schimbare strategică. Filiala din România își păstrează același acționariat și aceeași strategie de dezvoltare. De asemenea, în contextul în care S&T România a raportat creșteri semnificative ale indicatorilor financiari pentru anul 2021, cu o cifră de afaceri care a crescut cu aproximativ 39%, iar profitul net cu 579% față 2020, se preconizează creșteri semnificative ale operațiunilor estimate pentru 2023. Cel mai probabil, investițiile companiei se vor orienta către dezvoltarea direcției strategice stabilite în funcție de specificul fiecărei piețe pe care compania operează”.

Grupul tehnologic IoT Kontron AG are peste 6.000 de angajați și filiale în 32 de țări din întreaga lume. Compania este listată la TecDAX® și SDAX® de la Bursa de Valori din Germania. Kontron AG dezvoltă propriile tehnologii pentru fabrici inteligente, sisteme de comunicații feroviare, soluții de comunicaţii și energie inteligentă, precum şi servicii de transformare digitală.