Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Mihaela Toader, Președintele Asociației Măgurele Science Park: Ilfov este primul județ din România care implementează un pact verde local

Județul Ilfov împreună cu Orașul Torino dezvoltă primele pacte verzi locale din România și Italia în cadrul unui proiect cofinanțat de Comisia Europeană, coordonat de fonduri-structurale.ro, anunță oficialii Asociației Măgurele Science Park printr-un comunicat de presă.

Proiectul își propune ca până în anul 2024 să creeze premisele cooperării dintre IMM-urile locale și autoritățile publice și să faciliteze dezvoltarea de politici publice care să sprijine adoptarea de soluții verzi și digitale de către IMM-urile din Ilfov și Torino. Proiectul are ca parteneri Asociația Măgurele Science Park în România și Environment Park în Italia.

În cadrul proiectului, 5 IMM-uri vor fi sprijinite să deruleze campanii de crowdfunding pentru introducerea pe piață a unor produse „verzi”, care vizează economia circulară. De asemenea, 10 IMM-uri vor beneficia de mentorat în inovare, dezvoltarea de soluții „verzi” și digitalizare, iar IMM-urile din cele două regiuni vor primi îndrumare din partea experților fonduri-structurale.ro pentru identificarea și obţinerea de finanțări europene (gestionate la nivel national sau european).

Proiectul reprezintă o inițiativă de pionierat în România și va explica și aplica pentru prima dată conceptele „Green Deal”-ului european la nivelul autorităților și IMM-urilor care își vor adapta modelele de business, susțin oficialii Asociației Măgurele Science Park.

La nivel european, Comisia a selectat 8 proiecte pe care le va sprijini să dezvolte pacte ecologice locale, care vor deveni exemple pentru noi comunități. În cadrul acestei inițiative europene se dezvoltă pacte ecologice locale în Italia, România, Franța, Finlanda, Germania, Suedia, Croația, Austria, Danemarca, Olanda, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cipru și Spania.

Mihaela Toader, Președintele Asociației Măgurele Science Park și Administrator Public al Județului Ilfov, precizează că “Ilfov este primul județ din România care implementează un pact verde local. Credem că în acest moment devine tot mai evidentă importanța alocării resurselor și încurajarea IMM-urilor în adoptarea unui plan de dezvoltare care ține cont de mediul înconjurător și de nevoia tot mai crescută de sustenabilitate.”