Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Cătălin Marinescu, ITU @ WTISD & Aniversarea 25 de ani de comunicații electronice în România: Tema sărbătorii din acest a Zilei Internaționale a Telecomunicațiilor și a Societății Informaționale are în centru tehnologiile digitale pentru persoanele în vârstă și îmbătrânire sănătoasă

Cătălin MARINESCU – Head, Strategy & Planning Division – ITU – International Telecommunication Union @ ZIUA INTERNAŢIONALĂ A TELECOMUNICAŢIILOR ŞI A SOCIETĂŢII INFORMAŢIONALE, powered by ITU – ANIVERSARE 25 ANI DE COMUNICAȚII ELECTRONICE ÎN ROMÂNIA, organizată de DIGITAL TRANSFORMATION COUNCIL împreună cu REVISTA COMUNICATII MOBILE şi TELECOMTV.RO pe 17 mai 2022 (format hibrid – Aula Candelabrelor CCIR & online).

„Sunt foarte bucuros că sunt prezent la Ziua mondială a comunicațiilor, care marchează semnarea convenției ITU, în 1865. România este membră a ITU din 1866.

Tema sărbătorii din acest an este tehnologii digitale pentru persoanele în vârstă și îmbătrânire sănătoasă.

CONFERINȚA LIVE

Aș vrea să subliniez câteva puncte legate de contribuția industria IT&C la îmbătrânirea sănătoasă. 

În primul rând, populația peste 65 de ani va crește de la 733 milioane de persoane în 2019 la 1,5 miliarde de persoane în 2050. De asemenea, populația de peste 80 ani se va tripla.

Acestea sunt câteva dintre elementele care ne conduc la ideea că, pentru a face viața acestor oameni mai frumoasă, ei trebuie ajutați, iar industria IT&C îi poate ajuta în prevenirea bolilor și creșterea sănătății și bunăstării prin dispozitive, prin aplicații, prin monitorizarea continuă a sănătății.

De asemenea, industria IT&C poate ajuta oamenii să acceseze informațiile necesare.

Conferința plenipotențiară a ITU din acest an are loc la București și pentru România este o mare oportunitate, o oportunitate de a dovedi că are capacitatea să conducă o conferință de acest nivel, că are capacitatea de a veni cu idei noi și să le promoveze.

Vă reamintesc că, înainte de conferința plenipotențiară, va avea loc o masă rotundă ministerială, care pregătește o declarație privind transformarea digitală, viitorul document urmând să fie preluat la evenimentul programat la New York în 2023.”


Dlui. Cătălin MARINESCU – ITU – i s-a decernat Premiul de Excelenţă pentru merite deosebite în dezvoltarea industriei ICT din România, cu ocazia aniversării a 25 de ani de comunicaţii electronice în românia, de Ziua Internaţională a Telecomunicaţiilor şi a Societăţii Informaţionale – 17 mai 2022, în urma votului digital a peste 1500 de profesionişti, executivi şi lideri din industriile ICT şi cele convergente, în intervalul 15 aprilie – 15 mai 2022.