Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România.

Carrefour va comercializa smartphone-uri recondiționate, cu 12 luni garanție, prin Recommerce Group

Start-up-ul Recommerce Group,specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand, aîncheiat un parteneriat strategic cu Carrefour România, în baza căruia smartphone-urile recondiționate ale celor de la Recommerce Group pot fi găsite la vânzare atât în magazinul online Carrefour România, cât și în magazinele fizice din Băneasa, Orhideea (București), Botoșani, Brăila, Constanța, Târgu Jiu și Felicia (Iași). În aceste magazine sunt expuse în prezent șase modele de telefoane Apple și Samsung recondiționate, oficialii companiilor pregătind extinderea distribuției și către alte magazine Carrefour din România, în primul trimestru din anul 2022.

Recommerce Group este prezent în România încă de la achiziția startup-ului românesc Fenix, companie specializată în recondiționarea smartphone-urilor, co-fondată în aprilie 2020 de antreprenorii Grégoire Vigroux, Adrien Arnoux și Hector Destailleur. Înființată în anul 2009, Recommerce vinde smartphone-uri recondiționate în 20 de țări din Europa.

În România, Recommerce vinde peste 20 de modele de smartphone-uri recondiționate, ce ajung la costuri cu până la 50% mai mici decât modelele noi, potrivit declaraţiilor oficialilor companiei.

Grégoire Vigroux comentează că a lansat start-up-ul în aprilie 2021, cu obiectivul de a deveni liderii pieței de smartphone-uri recondiționate în Europa de Est. „Vizăm o piață care cuprinde aproximativ 10 țări din regiune, începând cu România, și înregistrează vânzări anuale de peste 50 de milioane de telefoane.”, precizează acesta.

Potrivit celor de la Apple, un telefon iPhone 12 cu o capacitate de 256 GB generează 85 kg de emisii de CO2, dintre care mai mult de 70 kg sunt atribuite numai producției sale. Potrivit unui studiu efectuat de Comitetul Economic și Social European, fabricarea unui smartphone nou necesită, în medie, 44 kg de materii prime provenite din 70 de materiale, pentru un produs finit a cărui greutate depășește rar 200 de grame, în timp ce un smartphone recondiționat poate reduce amprenta de carbon cu până la 30 kg.