Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win immediate bitwave Library zlib

Brandul OPPO se lansează în România pe 3 iunie

OPPO, unul din cei mai mari producători de dispozitive inteligente la nivel mondial, se va lansa oficial pe piața locală prin intermediul unui eveniment ce va fi difuzat online, miercuri, 3 iunie, începând cu 19:00, pe site-ul www.oppo.com/ro.

Evenimentul de lansare va oferi audienței informații despre povestea companiei, planurile acesteia pentru piața locală, precum și portofoliul de produse creat special pentru România.

Astfel, urmăritorii evenimentului vor descoperi inovațiile integrate în mult așteptatele produse ale portofoliului local, dar și modalitățile prin care acestea pot aduce o schimbare reală în viața fiecărui utilizator, având în vedere că filosofia companiei constă în simplitate, în tehnologie menită să simplifice și să îmbunătățească viețile consumatorilor, inspirându-i totodată să creeze.

După încheierea evenimentului de lansare OPPO, compania va oferi cadou un smartphone OPPO Reno3 Pro 5G. Concursul va fi organizat pe pagina de Facebook a brandului, iar participanții vor trebui să răspundă corect la întrebările de concurs pentru a putea câștiga telefonul prin tragere la sorți.