Wild set of tp porn videos on PornsOK.com Cel mai bun cazinou online din Moldova - 1win matrimoniale ploiești Farmacie online Farmacia Millefolia cu cele mai bune prețuri din România. Bitcore Surge

Brad Smith – „Suntem prima generație care acordă computerelor puterea de a lua decizii!”

A treia ediție a Microsoft Tech Day l-a adus pe 24 octombrie, la Bucuresti, pe Brad Smith, Președintele Microsoft. Acest eveniment reunește an de an importanți lideri ai industriei de hi-tech pentru a aduce în prim plan cele două tendințe care definesc evoluția mediului economic românesc: inovația prin tehnologie și transformarea digitală. „Suntem prima generație care acordă computerelor puterea de a lua decizii prin AI. Trăim vremuri interesante, provocatoare, iar oamenii vor să știe ce înseamnă să acordăm calculatoarelor această putere„, precizează Brad Smith (foto).

Este foarte important să valorificăm potențialul unic al transformării digitale și să ne concentrăm eforturile asupra unor strategii care au la bază soluții inovatoare.

Tehnologia există pentru a augmenta capabilitățile umane iar prin aceasta avem posibilitatea de a face față provocărilor, prezente și viitoare, pentru a genera schimbarea pe care ne-o dorim și a crește competitivitatea economiei românești.

Brad Smith este unul dintre cei mai importanți ambasadori ai industriei de tehnologie și o voce cu recunoaștere globală, prin contribuția sa la dezbaterile anuale ale Forumului Economic Mondial de la Davos, prin nenumărate alocuțiuni în fața Congresului Statelor Unite, dar și prin dialogul susținut cu guverne din diferite țări, pentru a stimula colaborarea dintre instituții și companiile de tehnologie.